Соня Немска: След 20 години се виждам с голяма къща, стабилно семейство и още едно хлапе! ИНТЕРВЮ

Соня Немска с дъщеря си Рая

  Соня Немска е сред най-популярните фолкдиви. Красивата блондинка е родена в Панагюрище, но завършва музикалното училище в Пловдив със специалност „Класическо пеене“. Има дъщеричка на име Рая, родена през 2002 г.

През 2006 г. е издаден първият албум на Соня Немска – „Талисман“, в който се откроява песента „Сваляни“, по-позната като „Маслинката зелена“. Следва цяла поредица от хитове, които изстрелват Соня на звездния небосклон. На 16 януари певицата ще вдигне тежки наздравици за рождения си ден.

– Какво си пожелавате навръх рождения си ден?
– Да съм жива и здрава, да направя много хитове. Е, ако не се получат много хитове, поне една песен да се оформи като супер яко парче, което да цепи заведенията. Обожавам диско хитовете и си мечтая за такъв. Искам да се срещам по-често с феновете си. Моля се на Бог дъщеря ми Рая и родителите ми да са живи и здрави, да ме радват и да ми помагат. В личен план си пожелавам нова любов, а защо не и семейство. Ще ми се да си родя още едно детенце, докато съм по-млада. Пожелавам си всякакви хубави емоции.

– В личен план как оценявате изминалата година?
– Нищо интересно не ми се случи през миналата година. Успях лека-полека да се откъсна от една любов, която направо ме унищожаваше като жена. Впрочем, трудно ми е да намеря точната дума, за да опиша тази любов. Тя не беше изпепеляваща, не беше нещо особено. По-скоро скъсах връзка, която не ми даваше спокойствие, която бе изпълнена с караници, дразнения.

– Става въпрос за Денислав от „Биг Брадър“, нали?
– Нека не отдаваме значение на този човек, няма нужда да му споменаваме името.

– Какви подаръци обичате да получавате?
– Аз казвам на близките си какви подаръци искам да получавам. Организиран човек съм и не обичам да пилея време в приказки, в събирането на излишни вещи. Казах им, че искам подаръци, които да ми вършат някаква работа и да ме променят за добро. Поръчах на приятели да ми подарят уроци по английски език и те наистина са ме записали на курс. Други ми подариха карта за фитнес, а трети – за спа. Обичам да притежавам неща, които ми носят полза, а не вещи, които стоят и събират прах в шкафа.

Соня Немска и Денислав

– Имате ли незабравим рожден ден?
– Не си спомням да ми се е случило нещо особено. На рождените ми дни дъщеря ми се радва повече, отколкото аз. Рая се забавлява, защото имаме гости, пеем, веселим се. Мисля, че най-хубавият ми рожден ден тепърва предстои. До момента тези дни са минавали като обикновени дни. Моят рай е дъщеря ми Рая. С нея се чувствам празнично всеки ден.

– Кой е най-хубавият и съответно най-лошият момент в живота ви?
– Най-хубавият е раждането на дъщеря ми. А чак толкова лош момент, който да не мога да забравя, не ми се е случвал още. Чукам на дърво, за да не дразня съдбата. Зад гърба си имам една-две раздели с мъже, които съм обичала. Боляло ме е, но това са нормални неща. в семейството ми не е имало драми до сега.

– Кои са хората около вас, на които държите най-много?
– Майка ми, баща ми, сестрите ми и Рая. Каките ми са доста по-големи от мен, въртят собствен бизнес и са далеч от музиката. В семейството ми само аз се занимавам с пеене. Надявам се, че дъщеря ми ще стане също певица. От сега я влече сцената – умее да пее и да танцува. Участва в мажоретния състав на училището. Ходи по фестивали, печели награди. Пее в хор. Рая е на 10 години, но истински талантлива малка госпожица. На ръст е колкото мен, но сигурно ще ме надмине. Бих се радвала да стане и манекенка – известна, разбира се.

– Страхувате ли се от старостта?
– Ни най-малко. Аз съм зодия Козирог – спокойна съм, защото зная, че ние остаряваме като катедралите – с времето ставаме по-привлекателни, по-уважавани, по-красиви. Е, дойде време да се грижа повече за тялото си – да ходя на спорт, на фитнес, защо на 30 не е като на 20 години. Няма да се изоставя.

– Как виждате себе си след 20 години?
– Като красива жена, която живее извън България. Често си мисля дали да не замина някъде в странство. Но съм почти убедена, че ще имам голяма къща, стабилно семейство и още едно хлапе. Ще пея за удоволствие и ще въртя бизнес, различен от музиката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Соня Немска: След 20 години се виждам с голяма къща, стабилно семейство и още едно хлапе! ИНТЕРВЮ"

 1. мимето   02.09.2013 at 19:20

  Соня е супер !! Тоя Денислав не ѝ е нужен!

  Отговор
 2. plenty of fish dating site   19.07.2019 at 5:20

  It is in reality a nice and useful piece of info. I am glad that you just shared this helpful information with us.
  Please stay us up to date like this. Thanks for
  sharing.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *