Скандалната депутатка от “Атака” Магдалена Ташева: Бежанци? Не, това е криминална сага! ИНТЕРВЮ

  „Да, стоя зад думите си! Голяма част от сирийските бежанци се престъпна сган, криминални типове. Има и доста главорези сред тях. Пуснахме дявола в къщата си. Проблемите тепърва започват“, казва депутатката от „Атака“ Магдалена Ташева и отпива от чая си.

Магдалена Ташева
Магдалена Ташева

Народната представителка от партията на Волен Сидеров взриви общественото мнение с острите си изказвания срещу бежанците, което по думите й е плод на задълбочени проучвания на ситуацията в Близкия Изток. Дни по-късно репортер се среща с нея. Вместо да е притеснена от острите нападки срещу себе си Ташева е още по-настървена. Скромно отбелязва, че среща подкрепата на хиляди уплашени българи. Категорична е, че голяма част от бежанците не са сирийци и че ще си навлечем сериозни проблеми.

Далеч преди да се захване с политика, Магдалена Ташева се е занимавала с микроелектроника, макар че завършила „Атомна физика“. След закриването на института, в който работела, била изправена пред два пътя – да напусне страната, като се откаже от българското гражданство, или да си намери друго поприще. Отказала покана за Солт Лейк сити, където трябвало да преподава „Тънкослойни технологии“ в местен университет, и се насочила към журналистиката.

Така попаднала в редакцията на вестник „Пари“, а след това и в „Монитор“, където се запознала с Волен Сидеров – в ония времена също журналист, шеф на отдел „Анализи“. Оказало се, че двамата доста си пасват на политическа тема. Волен я кани за депутат и днес Ташева е сред най-активните народни представители от „Атака“.

Магдалена Ташева– Г-жо Ташева, успяхте бързо да скандализирате обществото с няколко ваши изказвания по адрес на сирийските бежанци у нас, които нарекохте „канибали“ и „сган“. Не се ли притеснявате да обиждате така публично?
– Не, защото аз имам доста приятели от арабската общност у нас. Откакто направих изказванията си по въпроса за бежанците, почнаха да ми звънят и хора от арабските държави. Всъщност арабите у нас са разделени на две групи. Едната – няма да коментирам. Към другата принадлежат мъже, учили в България, създали са тук семейства, говорят великолепно български и са страхотно интегрирани. Те са лекари, преподаватели, практикуват почтени професии някои от тях работят в университетите в Пловдив, Велико Търново, София. Те са на страната на светския режим в Сирия и не одобряват агресията. В момента се страхуват за живота на своите близки. И това е разбираемо. Сирийски лекар, учил у нас и женен за българка, бе жестоко убит. Двамата имат 4 деца, но съдбата им не е известна. Знае се, че преди да бъде убит, е отвлечен. Съпругата му продала жилището им, за да плати откупа и въпреки дадените пари на „Сирийската свободна армия“, освобождаване не последва. Заклан е по-особено жесток начин.

– Тази информация потвърдена ли е?
– Да, в предаването ми по телевизия „Алфа“ в „Окото на бурята“ редовно показваме какво се случва в Сирия в момента. Обезглавяването на привържениците на светския режим е почти задължително. Както и снимката с отрязаната глава. За източници – ползваме няколко телевизии, сред които и „Ал Джазира“. Джихидистите, които правят революцията, са допотопни, силно ограничени същества, чието образование не надхвърля нашия 5-ти клас в най-добрия случай. Знаят Корана наизуст и това е постижението им. Институтът „Мемори“, който изследва ситуацията в Близкия Изток, разказва подробно тяхната дейност, дори има субтитри на английски език. В „Сирийската свободна армия“ има около 30% сирийци, останалите са наемници от различни страни. Делението на светски и на сирийски бунтовници е измислено някъде в тинк-танковете на Америка. То не съществува на терена. Една от тези измислени бунтовнически армии се казва „Батальон на единобожието“. Заедно със „Сирийската свободна армия“ те разрушиха град Дара. Избиха стотици християни, опожариха десетки църкви. Затриха почти всички алевитски села, защото почти всички бунтовници са сунити. Това не им пречи да избиват други сунити, като главния мюфтия на Сирия. Той бе отвлечен и заклан, като процедурата по обезглавяването му е заснета. Причината за екзекуцията му е, че поддържа режима на Башар Асад.

– Страхувате ли се за живота си, все пак по улиците на София има доста араби?
– Не, телевизия „Алфа“ бе първата, която зачекна проблема с бежанците. Ние подадохме ръка на тази част от сирийската общност, която е светски настроена. Отидохме дори в сирийското посолство и им подадохме ръка в знак на политическа подкрепа. В същото време останалите се опитваха да подкрепят ексминистър Николай Младенов и неговото некомпетнтно виждане по въпроса. Това момченце говореше абсолютни нелепици.

– Къде е проблемът с бежанците всъщност?
– Проблемът е, че ние в момента пускаме убийци и близки на убийци в България!

– Ама моля ви, това са бежанци…
– Нека сме наясно! Това не са бежанци нито по силата на националното законодателство, нито по силата на общностното европейско законодателство.

– Как става това?
– Турско-сирийската граница е блокирана от танкове още през юни.Там се стреля на място и пиле не може да прехвърчи. Затворени са ливанската и йорданската граница. Как да минават хора?! Аз имам кадри, на които се вижда, че кандидат-бежанците са разстрелвани. Невъзможно е границата да бъде премината.

– Тогава как идват бежанци до българските предели?
– Те идват от турските лагери. А в Турция няма конфликти, тя е стабилна държава. Тогава тези хора няма как да са бежанци, защото не идват от страна, в която се води война. Бежанците, извинете, имат само по една риза на гърба и обикновено се спасяват в съседна страна. Нашият случай не е такъв. Втрещих се от изказването на един уж бежанец. Той обясняваше, че се разхождал из страната ни и видял колко пустеещи земи имало, та решил да инвестира в имоти. Искал да купи 30 000 декара. От къде толкова пари в него?! Друг заяви, че има в себе си 24 000 евро и щял да купува ниви в Пазарджишко. Трети се изпъчи, че има банкова сметка в Турция. Какви са тези бежанци, това не го разбирам?! Това, че някой бяга, за да спаси живота си, не го прави веднага бежанец според нашата конституция. Питам и още – какви права и свободи защитава „Сирийската свободна армия“, която бе разквартирувана?! Преди да бъде стартиран конфликтът през март, се изнесоха цели фамилии. Там, в домовете им, сега живеят сирийските главорези. Аз зная, че „Сирийската свободна армия“ е американо-ислямски проект, в който участват Америка, Турция, Катар и Саудитска Арабия.

– Използвате думата „главорези“…
– Как да нарека хора, които режат глави?! Нормално ли е дете на 12 години да отреже главата на мъж с нож като за дюнери. Халил ал Хамад – техният канибал стана световноизвестен с това, че яде човешко месо. Има един Махмуд ал Джанаби, командир е на бригадата „Омар ал фарух“. Той разряза един човек. Извади му сърцето и почна да го яде. От време на време прекъсваше яденето със заканата: „Ще ви изядем и червата, кучета на Асад“. В същото време негов сподвижник снимаше зверството и викаше: „Аллах те хвали, Абу Саккар!” .Това по всички нормални човешки правила е канибализъм. В британския парламент имаше бурни дебати за този човекоядец.

В интервюта за няколко телевизии Абу Саккар каза, че не съжалява за това, което върши. Добрата новина е, че не всички в „Сирийската свободна армия“ ядат човешко месо. Разберете, ненормални неща стават в Сирия. В село край един от най-големите градове – Але-по, избиха всички пощенски служители, като ги хвърляха живи от покрива на сградата. Този варварски акт също бе заснет. Причината била, че в качеството си на държавни служители работят за „кучето“ Башар Асад. 55 000 християни от град Холм сякаш се изпариха, няма ги. Къде отидоха тези хора?! Но няма отговор. Надявам се да не са унищожили Малюля, който има огромно историческо значение.

– Каква е точната бройка на бежанците у нас?
– При всички случаи са повече от 6000, както бе обявено официално. Мисля, че се крие истинската бройка

Жалко, че граничарите посрещат таз сган, омацана в невинна кръв, едва ли не с хляб и сол. Това означава, че срещу България има заговор, защото Народното събрание не е гласувало за такъв радушен прием. Кой разреши на правителството да отвори широко границите?! Няма такава легитимна институция. Следва въпрос: „Кой наложи на правителството тази политика?“. Мълчанието означава, че се обслужва американско-ислямистки интерес. Катар плаща. Знае се, че катарците са платили 3 милиарда евро за „Сирийската свободна армия“. На бойците-бунтовници се плаща месечна заплата. Говори се, че главорезите получават между 1000 и 2000 долара на месец. За всяка отрязана глава се получава премия. Правят снимки с мобилните си телефони на отрязаните глави и така доказват пред началниците си, че са изработили парите си. Ако някой от тях се самовзриви, което се случва непрекъснато, неговото семейство получава към $ 25 000, което е голяма сума за тамошния стандарт.

– Говорите за войната като за бизнес. Пито-платено, отрязана глава – торба с пари. Не е ли твърде жестоко? Звучи като зловещ екшън…
– Плаща се всичко. Пари взема дори асоциацията „Свободна Сирмя“, която действа в България. Информация за случващото се там е от мои приятели сирийци. Модерно е да се ползва думата грантове, та те получават грантове, за да провеждат определена политика. Една част от интервютата им в българските медии са уредени по този начин. Аз ги усещам нещата, защото съм журналист. Водещите се надпреварват да задават не въпроси, а отговори. Виждам и какви хора са се присламчили към асоциацията. Сред тях има личности, които отдавна са скандализирали българското общество с несметното си и придобито по необясним начин богатство, те, ако правят нещо, го правят за много пари. Ще цитирам един от тях – агент Наско, както е бил известен в службите. В светско общество го знаят като Нидал Алгафари. За мен няма съмнение, че текат пари, за да се провежда пропагандата на бежанците, което е част от военната пропаганда. Сирийските бежанци никога няма да имат статут на такива, защото ако го спечелят, ще го направят в престъпление, погазвайки закона. Един ден ще им бъде поискана сметка за това и те ще бъдат екстрадирани на турската граница. Нека Турция си ги прави, каквото си иска. А пресичането на граница е престъпление по всички международни норми.

– Кой е най-фрапиращият случай за сирийски разбойник, намерил убежище у нас?
– Има един Махмуд ал Джанаби, когото видях, че дава интервю за Нова телевизия и се потресох. Той редовно пътува до размирна Сирия без повод, макар че е женен за българка. Снима се с черни кърпи на главата, с надписи за убийства и смърт и говори по различни световни телевизии. Гордее се, че е участвал във взривяването на завод за олио. Има го и в клипчета в интернет. И водещите Ани Цолова и Виктор Николаев бяха на негова страна. Плюха българката Магдалена Ташева, за да защитят тази ислямистка сган. За съжаление сирийските бежанци в София в страната веят знамето не на държавата Сирия, а на „Сирийската свободна армия“ на терористите.

На срещите „Приятели на Сирия“ в нашата столица също бе изложено знамето на „Сирийската свободна армия“.

– В страната ни дойдоха и много африканци, как ще се справим с тази ситуация, защото те не знаят български, нямат образование, нямат работа?
– Няма да се справим… Всъщност никой не знае какви хора идват, защото те нямат лични документи, които да покажат. При първата среща с органите на реда декларират каквото си искат. Всичките твърдят, че са араби, мюсюлмани. Нашите власти не поддържат връзки със сирийските служби за сигурност, а и да поддържаха, какво щеше, да се случи?! Как може държавата Сирия да има пръстови отпечатъци и информация за една 40 000 армия джихидисти, струпана в Турция, която при това е събрана от цял свят. 20 000 египтяни са избягали от затворите и са тръгнали към Европа. Никой не знае до къде са стигнали. Публична тайна е, че ги спаси инициативата на „Ал Кайда“, която се наричаше „Да строшим стените“. Три дни след инициативата бяха разбити затвори в Ирак, Йемен, Египет, Афганистан, Пакистан, Либия…

– Лесно ли става освобождаването на затворници?
– По схема. Във вратите на затвора се взривяват две коли, които се управляват от камикадзета. Когато охраната се втурне да потушава взрива в едната дупка, през втората лишените от свобода се измъкват. Разбира се, има мобилна връзка между затворниците и организаторите. В „Абу гариб“, станал известен с извращенията на американски войници над иракски, за първи път е приложена схемата на бягство.

– Каква е вероятността такива хора да се разхождат из улиците на България в качеството си на бежанци?
– Няма вероятност, просто е факт, че на българските улици се разхождат убийци.

Те няма да се върнат в родните си места, защото там ги чака смъртно наказание. България им е удобна, защото е християнска страна, в която смъртната присъда е забранена.Всеки ден стотици бежанци заливат италианските острови. Пристигат с кораби, с фериботи. Извинете, но как става така, че гигантски ферибот акостира без проблемно на остров Лампедуза със стотици души на борда?! За мен това е организирано от нечии ислямски служби, защото част от пристигащите заминаха за Мали, а после благодарение на американски части прехвърлени на турско-сирийската граница. Това на какво ви прилича?! На канал за емигранти, нали? Какъв е проблемът да бъдат телепортирани и у нас?! Никакви. Разбира се, че между тези пришълци, има и семейства, за които макар и трудно, допускам, че са изминали 1600 километра до границата с България.

– Ще се извините ли за обидните думи, които използвахте?
– Не, защото на този свят съществуват и грозни явления. Страшни, има човешки групи, които наистина са сган, те порят хора, пият кръв и се гордеят с това. Думите ми взривиха една политическа прослойка, която изкарва пари, криейки се зад израза „политическа коректност“. А политическа коректност е другото име на лъжата.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Скандалната депутатка от “Атака” Магдалена Ташева: Бежанци? Не, това е криминална сага! ИНТЕРВЮ"

  1. Бай Петьо комшията   04.12.2013 at 15:56

    Магдалена Ташева е единствената жена с яки топки в България.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *