Брадърът Пацо: Вече ставам сериозен, ще мисля за семейство! ИНТЕРВЮ

Панайот Кючуков

  Панайот Кючуков от Гълъбово е способен да притесни с признанията си всеки. Пред журналисти разказа какво ли не за живота си в Къщата на „Биг Брадър“ и извън нея. След като за четвърти път напусна шоуто е решил да се промени. Иска добра жена, с която да са едно цяло и да имат деца.

Е, не се е отказал от шоубизнеса съвсем. Пацо възнамерява да стане диджей. Някак си щял да съчетава участията със задълженията си като директор на футболния клуб „Ботев“ Гълъбово. Даже е готов да работи съвместно с Пеньо. Чипровската звезда щял да пее, а той да пуска музиката. „Ако изкарваме пари, защо не?!“, казва Пацо. Иска и да участва в някой филм или сериал. Ако се окаже, че има талант, щял да изкара второ висше в НАТФИЗ. Първото му е социални дейности в Тракийския, университет. „Бих се снимал и в еротично списание. Зависи какви пари ще ми предложат. Иначе бих показал всичко“, категоричен е Панайот.

Не се обижда, че е прототип на Жоро Бекъма, чийто образ се играе в „Пълна лудница“ от Димитър Рачков. Общо взето Пацо не се срамува от нищо. Дори от това, че в Къщата изпускаше газове и караше Лестер да ги пали със запалка. „И Джим Кери го прави, бе! Нали трябва да е по-забавно“, казва Пацо.

– Пацо, ти успя да се превърнеш в най-мразения съквартирант в „Биг Брадър“. Честито!
– Това ми беше целта. И аз имах роля. Стратегията ми беше да ме намразят всички и покрай мен да се върти предаването. Така и стана. Всички разговори, дори да ме нямаше там, се водеха за мен. Исках да изкарам колкото се може повече в Къщата. Но тоя типаж като мен знаем, че няма да спечели никога. И затова си викам дали 2 седмици или 3, аз вече направих фурор. А и най-големите трудности аз ги преживях, 6 дни в изгнание ми беше кофти.

– Очакваше ли Пеньо да влезе при теб в тайната стая, както преди?
– Не. Знаех, че Пеньо няма да дойде. Знаех, че организаторите са говорили с него, предлагали са му май 12 000 лева да изкара поне две седмици. Отказал е, и то при положение, че сега е супер зле. Имам информация, че му е много трудно финансово. Казали са му, че Панайот няма да влиза. Той обаче не им повярвал: „Е*ете си майката. Колкото и пари да ми дадете, ако още веднъж ще съм с него, трябва да вляза в лудница.“ Тъй им рекъл.

– Прости ли на Пеньо за това, което се случи в спалнята в „Биг Брадър 3″?
– Да, ако беше влязъл, сега нямаше да се бъзикам изобщо с него. Преди го правех за шоу и за рейтинг. Е, Пеньо не е знаел. Ако с него сме тука сега и няма камери, аудитория, нищо няма да му направя. Ще разговарям нормално с него. Е, мога да го бъзикам малко, да го”помпам” щото той си е шматка. Няма да го обиждам, да съм брутален, циничен и вулгарен, както бях толкова години. Заклевам ти се! (Кръсти се – б.а.)

– Защо нападаше Стойка и я наричаше „несполучлива актриса“?
– Ами то си е вярно. Аз каквото си мислех, си го казвах. Правех си и бъзик с нея, забавлявах се.

– Но тя се разплака.
– Е, то това й е най-лесното нещо на Стойка. Учила е толкова години актьорско майсторство. Може да се разплаква, когато си иска.

– Не мислиш ли, че се натъжи, защото й каза, че има грозно тяло?
– Ама тя наистина има грозно тяло. Казвам и го, защото съм искрен А и искам да слезе малко на земята. По едно време се помисли, че тя е най-великата там. Все едно всичките сме й длъжни. Така се държеше не само с мен, но и с други хора. Освен със Стойка се скарах и с Миро, и с Боби, с тризначките, с Лиляна.

С Жоро Бекъма. Пацо се радва, че е вдъхновил актьора Димитър Рачков, за да измисли героя на "Пълна лудница"

– В Къщата беше агресивен към Миро. И в живота ли си толкова смел, когато срещу теб е по-едър мъж?
– Да, Миро няма как да ме набие. Трябва да съм с вързани ръце, за да стане. В боя нищо не означава това, че е една глава над теб и има по-голяма ръка. Не се знае кой кого ще набие, но аз ще се бия до последно, ако се наложи. Преди ми викаха, че в „Биг Брадър 3″ съм нападал слабите – Пеньо, Гаро и Пламен. Защото единият е по-стар, другият – педераст. „Исках да покажа сега, че не избирам дали е мъж, дали е гей човекът, или е по-як физически. На Миро му говорех все едно говорех на Пеньо. Просто съм откровен и казвам, каквото мисля.

– Не мислиш ли, че имаше доза истина в ненавистта срещу теб?
– Да, няма проблем, но тия хора са ми безразлични. Сигурно съм ги подразнил, но не само с историите, които разказвах. Защото в тях се самоиронизирам. Иначе имам богат сексуален опит, но сигурно съм и човекът в България с най-много откази. Бил съм с много жени, обаче съм и рекордьор и за най-много откази. Сигурно всяка вечер на дискотека са ми отказвали 7-8 жени.

– Колко жени на вечер ухажваш?
– Ми не знам, пробвам до „да“. Това ти го разказвам за преди 2-3 години. Тогава бях неангажиран и напълно нормално е да си живея живота. Всяка ухажвам различно. Имам интересна случка от 2008 г. Тогава софиянки не ми връзваха, обаче сега пробивам и тука. С Коцето сме в дискотеката. Тогава още не беше шеф на дискотеката, а аз му бях диджей. Въпросната вечер той трябваше да се прибере. Исках да остана и той ми даде 500 лева. Да си хапна, да си пийна и да си взема после стая в хотел. Остави ме в сепаре на випа, вика: „Охраната те гледа, няма да имаш проблеми. Бутилка черно „Джони“, поздрави от диджея цяла вечер“. Остави ми и кола да ме закара шофьорът после. Тогава му викам на Коцето: „Брат, мекоговорящ съм, от провинцията съм и софиянки не ми връзват.“ Той: „С тея жестове, дето ти ги правя, трябва да имаш самочувствие. Симпатяга си, трябва да ти вържат. До „да“ ще пробваш“. И аз отивам при първата: „На Коцето съм човек. Ела на випа, бутилка черно „Джони“ има. Аз й го казвам иронично, не сериозно. И тя: „Не, селянин си за мен, изчезвай“. Втората я питам дали иска да дойде с мен в хотела. Тогава ми отказа, защото беше с приятеля си. Иначе се замисли, де. Отидох при третата. Като й казах къде трябва да завършим, тя пък ми вика: Да знаеш, че съм в цикъл.

Пак не става. Четвъртата: „И последният мъж на света да си, няма да си дам п…а на тебе“. Петата ми каза, че съм най-големият простак и щяла да се обърне към охраната да ме изхвърлят. Отказах се. Постоях още малко и се прибрах сам в хотела.

Друга случка. В Сливен съм на участие с Коцето, но вече не като негов диджей. Като негов талисман се водя вече.

– Това някаква длъжност ли е?
– Ами, сигурно, не знам (смее се – б.а). Винаги ще съм му благодарен и признателен, защото той се държи с мен като с брат или като със син. Та в Сливен гледам да си хвана вечерта нещо, да не съм самотен в хотелската стая. В дискотеката сме. Коцето си пее, аз се забавлявам. Вечерта е към приключване и за мен вече нищо не е останало. Обаче по едно време гледам една тича след Коцето. Той не обръща внимание на такива, има си семейство. Тая неква фенка, ама нищо особено. Отивам при нея и тя: „Много харесвам Коцето“. Гледам да се възползвам и й викам: „Ти знаеш ли, че аз съм с Коцето. В хотела сме стая до стая“. Тя ме попита дали мога да направя нещо. Излъгах я, че ще измисля. Да дойде с мен до хотела и ще говоря с него. Изобщо нямах намерение да го намесвам. Дори да му кажа, той си е сериозен семеен мъж, не обръща внимание на такива работи. Отидохме в хотела с момичето и право в мойта стая. Викам й: „Нали знаеш, че в тоя живот безплатен обяд няма. Коцето ме е назначил да пробвам фенките преди това“. Но на бъзик го казвам, шегувам се. Да го напишеш, че да не ми се обиди жената на Коцето. Пък и момичето ме разбра, че се шегувам. Обаче беше си пийнала порядъчно и седнала на леглото. Вика: „Първо искам Коцето да дойде, пък след това, който иска да идва“. Като го чух това, реших, че се е навила. Викам си – ако го извадя и й го покажа до лицето близко, може да вземе да действа. Да стане без уговорки.

– Преминаваш в действие.
– Да. Без да ме усети, си разкопчах панталона и го тупнах една педя пред лицето й точно. И тая събра храчка и ми се изплю на оная работа (смее се – б.а.). Тогава обаче ми стана кофти, защото си викам: „Гледай я тая?! К*р като слънце, тя ще ми го плюе. Разбрах, че нищо няма да стане и айде – госпожице, да ви изпращам.

– Вярно ли е, че си спал с над 270 жени?
– Да, повече са вече даже. Пиша си ги в едно тефтерче.

– Кога за първи път прави секс?
– На 15 години с една девойка от Стара Загора, с година по-голяма от мен. Така се представих, че тя изобщо не усети, че не съм го правил друг път.

– В живота наистина ли си женкар, или това е роля?
– Трябва да питаш приятелите ми, иначе каквото и да ти кажа, ще прозвучи самохвално. Но сега искам да си имам сериозна приятелка. След два месеца правя 30 години. Затова в Къщата с никоя не съм се свалял. Исках да покажа, че съм сериозен човек вече, че не съм същият като преди. Тогава ги обиколих всичките. Тръгна ми име и толкова години не успях да открия голяма любов. Вече чакам тя да ме открие. Мечтая за семейство вече. И майка ми, баща ми и сестра ми все за това ми говорят. Чувствам, че след 1-2 години ще съм готов за тая сериозна крачка. Поживях си. Няма град в България, в който да не съм бил с някое момиче.

– Каква жена търсиш?
– Здраво стъпила на земята, отговорна, от добро семейство. Да е готова на всичко за мен, както и аз за нея. Да ме обича, уважава, да бъдем едно цяло и да ми има доверие. За външност нямам претенции. Да е горе-долу красива. Искам децата ни да бъдат красиви. Аз ставам, но ако е много грозна, няма да мога да компенсирам чак толкова. Ако е по-хубава от мен, още по-добре.

– Позирам, че играеш роля и не си такъв за какъвто се представяш.
– Има нещо вярно. Мама ми се кара, че градя такъв образ, но като реша нещо, няма кой да ме спре. В България няма как да те забележат, ако не си различен. Ако съм като Боби и Миро, след 3 дни никой няма да ме помни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *