Диета – 500 калории

Качествено отслабване в дългосрочен план

Знаете ли, че ако намерите начин да намалите енергийния прием с едва 500 калории на ден (едно обилно хранене), ще отслабвате напълно безпроблемно с по 2 килограма на месец? Ако не, то тази статия е точно за вас.

диетиДиета „- 500 калории”

Този хранителен режим спокойно можем да наредим в графата актуални. Спазва абсолютно всички изисквания на съвременното здравословно хранене и гарантира добро отслабване без никакъв риск за здравето. Всичко, което сте длъжни да направите, е да извадите 500 кал. от дневното си меню или да компенсирате приемането им с физически упражнения.

Най – лесно работата става с промяна в хранителния режим. Забележете, че тук няма ограничения в количеството, просто обърнете внимание на характеристиките на продуктите. Така например, вместо да изядете порция пържени картофи с 2 шепи сол и бучка фалшиво сирене, можете да си спретнете супер салата от варени картофи с яйца. По този начин хем ще задоволите жаждата си въглехидрати, хем ще спестите нови изпитания за и без това измъчения си стомах.

Друга хитра хватка е точно преди хранене да изпиете една чаша вода. Вместо хляб сложете на масата повече зеленчуци и плодове, в порцията да има повече протеин (месо, риба, леща, фасул и др.).

Ако сте наистина сериозни, веднъж завинаги ударете по масата и се откажете от забранените удоволствия като майонеза, чипс, подсладени газирани напитки, алкохол. Избирайте си продукти с по – малко съдържание на захар и мазнини, за да подобрите драстично обмяната на веществата.

Ако нямате сили да сложите вето върху яденето на вредни храни, може спокойно да компенсирате въпросните 500 калории с физически упражнения. Идеалното решение е залата за фитнес, но ако не сте почитатели на тренировките като цяло, има десетки други полезни методи. Работа върши дори и почистването на дома, разходката с кучето в парка и така нататък. За пример ще кажем, че един час почистване и разтребване на къщата изгарят около 200 кал.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *