Зейнеб мачка чаршафите само с милионери! Ето кои баровци са били в леглото й:

Репортерката от „На кафе“ Зейнеб Маджурова може да се похвали със забележителни успехи на интимния фронт. Красивата туркиня внимателно подбира мъжете в живота си и не се захваща със случайни. Избраникът й не просто трябва да има пари, а да от милионер нагоре.

През последните четири години Зейнеб има връзка с богаташкия наследник Стоян Балевски. Двамата дори се водят официално сгодени, но кога ще направят сватба – не е ясно. Репортерката дори започнала да се притеснява, че вече е прехвърлила 30- те и може някоя по- млада от нея да й го отмъкне. Балевски е последната надежда на Зейнеб да се задоми за милионер.

Преди него, докато беше по- младичка, амбициозната туркиня завъртя главата на не един и двама родни олигарха.

Зейнеб с годеника си Стоян

Първият милионер в леглото на Зейнеб бил известният контрабандист Ники Методиев – Пилето. По това време той държал известния столичен бар „Неро“, а репортерката на Гала не излизала от заведението по цял ден, за да го държи под око. Отношенията им обаче набързо приключили.

После Зейнеб изживяла бурна, но отново кратка афера, с несебърския биг бос Чочо Александров. Тв водещата пази само хубави спомени от връзката си с мултимилонера. За съжаление, явно бързо му е омръзнала и той я зарязал, за да забие следващата красавица.
Зейнеб омаяла и сина на главния архитект на столицата Петър Диков. Но също не успяла да го задържи за дълго време.

Късметът на Маджурова най- после се усмихна със Стоян Балевски. Тя драпа със зъби и нокти да влезе в милионерското семейство, но голямата пречка били родителите му. Те категорично отказвали да приемат Зейнеб за снаха и саботират сватбата. Оправната бургазлийка обаче не се дава лесно и сега се опитва да навие Стоян да се преместят в Лондон. Той е завършил там и име много приятели. Далече от семейството му, тя се надява, че ще успее по- лесно да го навие да сключат брак.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Зейнеб мачка чаршафите само с милионери! Ето кои баровци са били в леглото й:"

  1. Qwerty Yop   26.12.2017 at 23:45

    Само на милионери се дупи, а?! Турски боклук! Скоро само ще сънува лукса в който живее сега, защото не е нищо особено… обикновена служителка в нова телевизия и участник в биг брадър, голяма работа, няма що. Тоя милионерския син трябва да е пълен идиот да се жени за тая никакквица… при това, турска никаквица.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *