Защо Саня изгони Жана Бергендорф? Истината само тук:

jana-bergendorf-sania

Саня Армутлиева изгони Жана Бергендорф от фирмата си, защото скандалната победителка от „Х фактор“ имала остър език и й противоречала.

Армутлиева е свикнала никой да не цепи думата й на две, никой да не й противоречи и всички да й козируват, издадоха певци, които са минали оттам.  В крехкото тяло на къдрокоската се крие железен характер и тя работи буквално като фюрер.

На вид е мека и отстъпчива, но само когато е жури в „Х фактор“ и е в ефир. В останалото време строява клиентите си като войници и изстисква максимума от тях.

jana-bergendorf-5

Жана пък е свободен дух и никак не обича да я командват. Отделно, се забърка в няколко скандала с дрога и буен любовник. В началото Армутлиева приемаше това като реклама за фирмата, но когато своенравната певица започнала да й отказва участия и сама да избира къде да пее, нещата загрубели. Целият график за лятото на Бергендорф бил запълнен и тя поискала почивка, за да заведе сина си на море. Шефката й обаче не давала дума да се издума.

Жана на своя глава си взела детето и отишла да си почине с него. Саня крещяла, че ще й удържи неустойки, но певицата била твърда, че й се полага отдих.  Двете се скарали яко и продуцентката не й подновила договора.

„И без продуцент мога да си уредя участия и без това непрекъснато ме канят“, троснала се червенокоската и даже си уредила да пее в няколко дискотеки. А това Саня никога няма да й прости…

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *