Виктор Калев шокира с неочаквано признание за Слави Трифонов!

viktor-kalev

Виктор Калев разбули мистерията около отношенията с бившия си шеф Слави Трифонов. Актьорът направи неочаквано и много мило признание за екипа на „Шоуто на Слави“, от който беше част цели 12 години.

Това се случи след превъплъщението на Миро в ролята на гологлавия тв водещ и изпълнението му на „Йовано, Йованке“.

„Искам да кажа, че обичам Слави Трифонов и Ку- ку бенд. Радвам се, че съм бил част от този екип. С изпълнението си ти ме върна към тези прекрасни хора“, призна актьорът.

Дали обаче и бившият му шеф мисли така, е отделен въпрос.

След като напусна „Шоуто на Слави“ миналата есен, Виктор Калев се зае да прави свой моноспектакъл. Въпреки че представлението се оказа успешно, актьорът предприе стъпка, с която шашна всички.

viktor-kalev-slavi

Той се съгласи да стане част от журито на шоуто за имитации на Магърдич Халваджиян – вечния конкурент на Слави Трифонов. Още повече, че Дългия не питае особени симпатии към арменския си колега. Наскоро дори Маги Халваджиян нападна грозно Слави, заради протестите му пред парламента и изразяваната от него гражданска позиция.

Постъпката на Калев спокойно може да се окачестви като предателство, тъй като се оказа, че е напуснал Слави, за да отиде в редиците на конкуренцията. Или просто е бил притиснат финансово, защото се е отказало, че няма да може да се издържа с авторския си спектакъл. Така или иначе, постъпката на Виктор Калев не изглежда никак добре, въпреки неочакваното му обяснение в любов към Слави и бившите му колеги.

Една от най- спряганите версии за напускането на талантливия актьор, е злополучното съвпадение на негов скеч- пародия на образа на Росен Плевнелиев, излъчен в повторение на „Шоуто“ в деня, когато почина сина на бившия държавен глава. Ден след гафа, Виктор Калев изчезна от екран за няколко месеца, но така и не се завърна.

Ако пък е искал нещо различно от досегашната си работа в „Шоуто на Слави“, едва ли точно продукция на Магърдич Халваджиян е най- подходящото място. Но пък е истина също, че навсякъде, извън телевизията, е суша. Откъм пари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *