Вижте коя гореща плеймейтка отрязала Джино Бианкалана

Джино Бианкалана прекара цяло лято по родното Черноморие в търсене на нова любов. Реалити любимецът дори хвърлил око на известна красавица, която в момента е основна претендентка за спечелването на „Мис Плеймейт“.

Става въпрос за смуглата красавица Анна- Мария Чернева, която нашумя с участието си в „София ден и нощ“.

Джино се опитвал всячески да очарова моделката, но така и не успял да я впечатли. Тя си падала по доста по- едри и по- богати мъже от него и категорично го отсвирила.

Още с влизането си в къщата на „Биг Брадър мост уонтед“ бившият на Джена заяви, че си търси гадже. Но блондинките нямали никакъв шанс, тъй като харесвал само брюнетки.

Динко от Ямбол, който също е в шоуто, обаче се постара да му подбие много сериозно акциите. Ловецът на мигранти се заяде с Джино още от вратата на къщата. Обвини го, че лъже за живота си в Сащ. Че е най- обикновен тираджия там и не е никакъв милионер. Освен това, използвал жените за пари и дължал на бившата си съпруга Дейна Бианкалана 100 000 долара.

Това са вече известни факти на златотърсачките в родния хайлайф и не случайно всичките бягат далече от Джино. Говори се, че за да свали навремето Джена, взел пари назаем именно от бившата си съпруга. След като похарчил парите обаче, на фолк певицата й станало ясно, че Джино е със скъсан джоб и го зарязала.

Той така и не върнал сумата на екс-съпругата си. Но също така, продължава да носи фамилията й – Бианкалана.

Джино обаче си остава абсолютен любимец на зрителите и със сигурност ще е финалист и в този формат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *