Венета Райкова се радва на безработицата – Тишо я издържа

veneta-raikova-nova

Венета Райкова се е отдала на тотална почивка, след като остана през предаване през новия телевизионен сезон. Водещата отрича скорошно завръщане на малкия екран. Това ще се случи чак през есента. До тогава Венета възнамерява да си почива и да посвети времето на семейството си.

Наскоро тръгнаха слухове, че Райкова скоро започва предаване по ТВ 7. Появиха се най- различни подробности за новия проект, но се оказа, че няма да стартира скоро.

veneta-tisho

Бившата таблоидна водеща споделя, че през последните 18 години е работила толкова активно, че почти не е имала време за почивка. След като разтрогна договора си с продуцентите на „Горещо“, Венета остана без работа. Водещата обаче се хвали, че има достатъчно спестени пари, за да си позволи толкова дълга отпуска. Друга повод за радост е и новия бизнес на съпруга й Тишо, който тръгнал успешно.

Не е ясно обаче дали от есента Райкова ще се изявява отново в ефира на Нова. Водещата остана много разочарована от дългогодишните си шефове, след като преди няколко години отхвърли супер оферта от Тв 7 с огромна заплата, за да бъде им лоялна. След като обаче напусна екипа на „Горещо“, се оказа, че няма повече работа за нея в Нова.

Венета Райкова. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/TDZQntLBrOo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *