Венета Харизанова изтрещя в заведение! Плаши с полиция!

veneta-harizanova-3

Чутовен скандал спретна Венета Харизанова в столично заведение. Истерията на бившата моделка стигнала и до заплахи с полицията.

Причина за данданията станало потъпкването на забраната за тютюнопушене на закрито. Нещо, което не е никаква новост за родната действителност. Но Венета Харизанова сякаш за първи път се сблъсква с проблема, който тлее вече три години.

Миската изля възмущението си и в социалните мрежи, като написа следния гневен коментар: „Като има закон за тютюнопушенето, защо навсякъде се пуши!? Да си направят отделни помещения! Мен лично това ме дразни зверски! А да не говорим как после миришеш на пепелник“.

Причината за изтерясването на бившата моделка обаче не била толкова, че ще й се опушат дрехите и косата, колкото хипохондрията й. В гнева си Харизанова крещяла неистово на персонала на заведението, че ще й докарат болест на белия дроб, разкриват очевидци.

Харизанова не спира да слабее
Харизанова не спира да слабее

Повече от година някогашната красавица не спира да обикаля по лекари и у нас, и в чужбина. Тя първо твърдеше, че е болна от рак, после, че има тежка алергия. В крайна сметка, се оказа, че няма никаква страшна диагноза. А единственото обяснение за страховете й е хипохондрията. Венета Харизанова обаче продължава да си мисли, че здравето й е в опасност. Затова от доста време е тотално вманиачена по здравословния начин на живот, като вече минава всякакви граници.

Бившата моделка постоянно спазва супер строги диети и блъска ежедневно във фитнес залата, за да държи настрана страшните болести. Но освен хипохондрията, вече си е докарала и още едно психическо разстройство – анорексия, коментират нейни близки. Венета Харизанова се е стопила почти до неузнаваемост и няма следа от някогашната женствена красавица.

Първоначално, тя обясняваше промяната във физиката си със стреса покрай мнимата болест, но после, след като се оказа, че нищо й няма, стана ясно, че най- вероятно е развила хранително разстройство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *