Удар! Валери Божинов отива в Китай срещу Космическа Заплата! Виж Тук:

valeri-bojinov-1

Валери Божинов удари кьоравото! 31- годишният футболист заминава са Китай, след като си уреди трансфер в отбора от втора дивизия „Мейджоу Хака“.

Тимът може и да е малък, но заплатата, която ще прибира нашенецът, е уникална – 1 млн. евро на година! Валери ще получава и процент от артикулите със своето име. Така че ако стане любимец на феновете, ще печели още повече.

Божинов не крие, че е повече от доволен от трансфера. Футболистът признава, че в Европа не може и да си помисли за такава заплата. Той разкрива, че през годините е имал и други оферти от азиатски отбори, но все ги отказвал.

valeri-bojinov-2
Валери се чувстваше перфектно в Сърбия

През последните години обаче Китай инвестира огромни суми в развиването на футбола си и много големи световни звезди вече играят в тамошни отбори.

Божинов разкрива, че още следващата седмица заминава за Китай. Хвали се, че е в отлична физическа форма и се надява бързо да се впише в отбора и да започне да бележи голове.

Въпреки силното представяне на българина, сръбският „Партизан“ реши да го освободи, заради промени в тактическата си схема.

Но Валери Божинов не крие, че е много доволен от развоя на събитията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *