Ти да видиш! Мегз ще дава акъл на младите как да успеят в живота

Дизайнерката Миглена Каканашева съвсем скоро ще започне да се изявява в чисто ново амплоа – като житейски гуру на младите хора! Мегз е категорична, че е достойна да бъде пример за подрастващите и тя ще ги посети във всяко село, и паланка, за да ги просветли!

Първата си лекция Каканашева ще изнесе в Симитли, а мотото на кампанията й е… „Дреме ми“.
Репликата не е случайна и е вдъхновена от войната между Мегз и рапъра Тото, който й изпъкна победата под носа във „Вип Брадър“. На свое участие той заявил, че му „Дреме на чушката“ дали е спечелил формата, или не.

Но тези му думи се видяха кощунствени на дизайнерката, която жадуваше с цяло сърце да се окичи като победителка във формата. След като загуби, тя започна задочна война с Тото и го обвини, че спечелил с измама. Защото агитирал феновете си по време на участията извън къщата и се виждал с майка си. Как път точно Мегз се сдоби с клипче от една такава среща, можем само да си представим.

Така или иначе, дизайнерката продължи кампанията си срещу рапъра и най- вероятно, възнамерява да я превърне в доста печеливш бизнес!

От месеци се говори, че модната империя на Каканашева залязва с бързи темпове. Нейни бивши служители от Варна я обвиниха, че не са си получили заплатите. Нито пък си била платила наема за магазина в града.

Докато беше с къщата пък, стана ясно, че има проблеми и с данъчните. Така че, хитрушата от Раковски явно е решила да яхне вълната след „Вип Брадър“ и да започне чисто нов бизнес – като обикаля страната да чете лекции на младите как да станат успешни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *