Светлана Василева вбеси Елена Кучкова – ето причината:

svetlana-vasileva-2

Плеймейтките Елена Кучкова и Светлана Василева се изпокараха жестоко. Двете красавици постоянно се обстрелват във фейсбук, а на обществени места се правят, че не се забелязват.

Светлана Василева реши да смени тотално имиджа си с участието си във Вип брадър. Плеймейтката наистина излезе с повече позитиви от шоуто, отколкото влезе. За да затвърди новото си амплоа, Светлана организира среща жени, които искат да се запознаят с нея. А основна тема на разговорите било организирането на благотворителна акция.

kuchkova-vip-bradar

Това вбесило супер много Елена Кучкова, която направи абсолютно същото миналата година, след като излезе от „Вип брадър“.

Светлана обаче не се спряла до тук. Плеймейтката заснела благотворителна фотосесия с деца за календар. Същото обаче направила и Кучкова, при това преди нея. Снимките на Елена обаче излезли по- късно, отколкото тези на Светлана, което извадило красавицата тотално извън нерви.

Кучкова се заканила, че няма да проговори повече на колежката си, а вместо това редовно пише хапливи коментари за нея в страницата си във фейсбук.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *