Станка Златева зачеркна брат си

Станка Златева е в обтегнати отношения с родния си брат, след като двамата се счепкали за пари. Пехливанката от село Крушаре, изкачила с труд и пот най-високите стъпала в световната борба, отказала да издържа роднината си, водена от принципа, че всеки сам трябва да се спасява в живота.

Станка Златева
Станка Златева

Станка, която през декември спечели „ВИП Брадър“ и прибра хонорар от 150 хил. лева, останала безмълвна пред очакванията на брат си, че процент от сумата ще отиде и в неговия джоб. Вместо обаче да задели някой лев за родата, Златева си открила спестовен депозит в една от най-известните банки, която й дала отличен лихвен процент. Само от него всяка година хонорарът на Станка щял да расте с по 10 хил. лева.

Братът на Станка, който е по-голям от нея, се обидил, че постъпила егоистично, понеже пускал като луд есемеси през цялото риалити, за да я подкрепя. Накрая сребърната медалистка от Игрите в Лондон му се фръцнала, че не счита за необходимо дори да му покрие разходите за телефонните сметки, скочили тройно заради стотиците съобщения.

Поведението на Станка Златева обаче било с цел. Боркинята страшно се гневяла, когато някой от роднините й се опитва да вегетира на неин гръб. Спортистката негодувала, че откакто се върнал от гурбет в Испания, батко й лентяйствал в Крушаре, вместо да се хване на работа.

„Десет години изкара в чужбина, а от една и половина все без работа стои. То вярно, че в Сливен няма работа, но… Неведнъж съм му казала на брат ми, че е достатъчно голям и разумен да си намери нещо, да си извоюва сам позиции.

Защо аз трябва някого да моля да го вземе?! Най-лошо е, когато роднина те бута. И какво, ако сгафи нещо, аз да му сърбам попарата. Не!“, категорична е Станка.

След като видял, че парите на сестра му няма да го огреят, баткото се взел в ръце и преди седмица започнал работа. „Тя не че му е длъжна, но можеше и да му помогне с някой лев. Това парите са страшна работа. Скараха ги, но дано бързо изгладят враждата. Все пак са една плът и кръв“, коментират раздорите в семейството на фтанка в родното й Крушаре.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *