Спипаха ги! Григор Димитров и Никол Шерцингер се мляскат на корта! Виж Снимки:

Никол изпраща въздушна целувка на Григор
Никол изпраща въздушна целувка на Григор

Вече е официално! Григор Димитров и Никол Шерцингер са гаджета! Папараци ги снимаха да се целуват на кортовете в Бризбейн, Австралия.

Певицата пристигна специално от Великобритания за изявата на нашия тенисист. Никол присъства на два от мачовете му до момента, като въодушевено го окуражаваше от трибуните. А папараци я снимаха да му изпраща въздушни целувки при всеки негов успешен ход.

Дали заради новата си любов или защото вече е във форма, но Григор постигна важна победа в Бризбейн. За първи път българинът успя да надвие френския тенисист Жил Симон, който е 15- и в света.

Целувката между Григор и Никол
Целувката между Григор и Никол

Преди месец във Великобритания плъзнаха слухове, че Григор има връзка в певицата Никол Шерцингер. Тогава обаче българската звезда отрече в свое интервю, че имат интимни отношения. Гришо скромно заяви, че са само приятели.

Вече обаче е ясно, че двамата имат интимна връзка. Никол е с 13 години по- голяма от Димитров, но голямата разлика във възрастта явно не ги притеснява.

Певицата стана известна преди години като вокалистка на успешната дамска група „Пусикет долс“, а след това направи и успешна соло кариера. В момента Никол Шерцингер работи във Великобритания, където има главна роля в операта „Котки“.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *