Софи Маринова реве: Бандити искат да заколят Гринго!

 

sofi-marinova-gringo-2

Софи Маринова се опитва да събере 100 000 лева, за да спаси кожата на възлюбени си Гринго. Фолк певицата отчаяно ходи от врата на врата, за да успее да набави крупната сума. Софи обещавала на благодетелите си, че ще им върне парите след година, при това с лихва от 12%.

Оказало се, че Тодор Давидов- Гринго, е замесен с албански сутеньори, които държат бардаците в няколко немски града. Гаджето на Софка работил за тях като сутеньор и охранител.

Гринго обаче на няколко пъти яко се издънил пред босовете шиптъри и те му наложили глоба от 50 000 евро, като му дали срок до края на годината да им я плати. В противен случай, го грозяла смъртна опасност, разказвала през сълзи Софито пред заможните си приятели.

Софи дължи много пари заради младия си любовник
Софи дължи много пари заради младия си любовник

Фолк певицата обаче е известна със склонността си да послъгва. Приятелите й подозират, че всъщност парите й трябват, за да покрие борчовете си. Откакто е с младия си любовник, Софи за нула време изхарчи всичките си спестявания и вече дължи сериозни суми на лихвари.

Гринго се оказал хазартаджия, а заради порокът му фолк дивата е на път да фалира. Много нейни близки подозират, че мачото е с нея, само заради парите й. Софи вероятно има просрочени задължения, които да покрие час по- скоро, коментират запознати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *