Скандал! БТВ спря „Шоуто на Слави“ заради референдума! Ето как им отвърна Трифонов – ВИДЕО:

slavi-trifonov

БТВ извади секирата за „Шоуто на Слави“! Тв водещият и екипът му са подложени на безпрецедентна цензура и натиск от страна на медията. А целта е да принудят Слави Трифонов и хората му да напуснат телевизията.

Вчера през деня тв водещият публикува отворено писмо до медиите по повод референдума, който инициира. В него Трифонов заяви, че дава два месеца на новия парламент да извърши промените в законите, за да влезе в сила мажоритарния вот. В противен случай, щял да отиде пред сградата на Народното събрание да си търси правата като гражданин.

Драмата започна снощи, когато в 22, 30, най- изненадващо беше излъчено повторение на предишно предаване на „Шоуто на Слави“. Най- отгоре БТВ пуснаха надпис, че епизодът е спрян, защото нарушава стандартите на медията за обективност. Според договорът на „Седем- осми“ с телевизията, трябвало да прави забавно предаване, а не политическо.

Референдумът на Слави беше подкрепен от близо 3 млн. българи
Референдумът на Слави беше подкрепен от близо 3 млн. българи

Днес Слави Трифонов и екипът му дадоха пресконференция по повод скандала. Тв водещият заяви, че епизодът не съдържал нищо по- различно от обикновено. Само в началото било прочетено от диктор отвореното писмо, което той пусна по- рано до медиите.

По време на пресконференцията стана ясно също, че БТВ са спрели продажбата на билетите за „Шоуто на Слави“ не само за днес, но и до края на седмицата.

Трифонов заяви, че днес отново ще снима предаване, макар и без публика. Отвореното му писмо отново ще бъде прочетено. И ако епизодът отново не бъде излъчен, той ще разговаря с адвоката си за разтрогване на договора му с БТВ.

Слави заяви, че не се притеснява от факта, че отново ще трябва да се премести да води шоуто си от някое мазе. Но няма да позволи резултатите от референдума да бъдат заметени под килима.

След пресконференцията на Трифонов, БТВ излязоха с отворено писмо до медиите по скандалния случай. От телевизията заявяват, че Слави искал да употреби ефира им, за да прокарва политическите си идеи. По този начин щял да наруши неутралността на медията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *