Ще има сватба! Християн Гущеров и Светлана Василева се сгодиха! Ето кога ще е голямото събитие:

Християн Гущеров и Светлана Василева стягат сватба! Двамата разкриха, че ще направят официален годеж на 28 януари, заедно със семействата и приятелите си. А самото бракосъчетание ще бъде през лятото.

Гущеров- син най- после стартирал процедурата за развода с фолк певицата Мария. Двамата се разделиха преди година и половина, но досега милионерският наследник отказваше да даде развод на бившата си.

Християн признава, че Светлана Василева е любовта на живота му. Затова искал да се оженят по- бързо и да си направят деца.

Плеймейтката разкри, че вече е получила годежен пръстен от Християн. Това се случило преди седмица. А луксозният автомобил, който той й подарил, бил подарък по случая.

Преди два дни Гущеров- син беше арестуван след пиянски скандал. Опитал се да избяга от полицията, но ударил патрулка. Говори се, че същата вечер празнувал в „Домби“ неофициално годежа си със Светлана. Дали ще понесе някакви санкции заради скандалното си поведение, засега не е ясно.

Християн и Светлана са заедно от шест месеца. Като точно преди Коледа се разделиха за кратко. Точно тогава на милионерът му светнало, че е лудо влюбен в плеймейтката и че трябва да си я върне на всяка цена.

Християн отрече слуховете, че майка му и баща му не харесват Светлана заради скандалното й минало. Младият милионер твърди, че има подкрепата на родителите си за сватбата с плеймейтката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *