Шоуто на Ани Салич пред провал

Предаването, от което всички очакваха твърде много, се оказа, че е просто един провал, начело с топ- новинарката – Ани Салич.

ani-salich

Рейтингът на уикенд шоуто й  непрекъснато се понижава. Всички от Нова телевизия са смаяни  и не знаят вече какво да сторят, за да предизвикат интереса на зрителите. Във формата са инвестирани много пари, както и реномето на съответната телевизия.

Преди няколко месеца Ани Салич  най – демонстративно си тръгна от Би ти ви, недоволна от ръководството. Точно затова тя реши да опита в Нова, където всички имаха големи очаквания и най – различни планове, включващи чаровната водеща. Очакванията бяха Салич да повиши рейтинга, но стана точно обратното.

salich-nova

Според медийните експерти няма как една водеща като нея да направи каквото и да било, за да промени нещата. Най – лошото е, че това съвсем не е всичко – в „Извън новините” Салич пресъздавала начина на живот на едни от най – известните личности, който водят, когато не са пред камерите. И все пак предаването привлича само 60 000 човека, което означава, че това е пълна катастрофа. Ако трябва да превърнем броя на зрителите в проценти – това значи, че едва 7 процента от населението на България отделя време да изгледа предаването. Все едно не говорим за престижна телевизия, а за някоя нова неизвестна кабеларка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *