Шок! Нана Гладуиш през сълзи: Отново съм болна от рак!

nana

„Отново имам рак“. С това шокиращо признание Нана Гладуиш започна поредния епизод на „Съдебен спор“.

Тв водещата разкри, че пак й предстои битка със страшната болест. Преди пет години Нана се лекува от рак на гърдата в напреднал стадий, като претърпя няколко операции и курса на химиотерапия.

Сега всичко започва отначало, тъй като има разсейки в другата гърда, призна през сълзи водещата на „Съдебен спор“.

През 2012 г. Нана Гладуиш чува страшната диагноза. Най- страшното е, че още тогава лекарите я предупреждават, че дори след целия дълъг курс на лечение, ще успее да спечели още пет години живот.

Нана със сина си Джейсън
Нана със сина си Джейсън

Мрачните прогнози, за съжаление, се сбъдват и тв водещата отново трябва да се бори с рака. Вероятно Нана отново ще се лекува в Израел, както и първия път. През годините тя периодично пътуваше до там за контролни прегледи.

Тв водещата всъщност започва битката срещу страшната болест няколко години преди самата тя да се разболее. През 2007 г. баща й умира от рак на белите дробове, само месец и половина след сватбата й. При него заболяването се оказва в много напреднал стадий и не подлежало на лечение.

След като научава, че и тя е болна, Нана най- много се страхува, че синът й Джейсън е много малък и няма да го види как тръгва на училище. Детето на тв водещата е на 8 години и вече е ученик. Той е и най- големият стимул на Нана в битката й с болестта, както и съпругът й Джонатан, с когото имат щастлив брак вече десет години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *