Шок! Мария скочи на женен бизнесмен! СНИМКА:

mariia-3

Фолк певицата Мария не си поплюва и се е заела здраво със задачата бързо да си хване нов мъж. Още преди официално да се е развела с Гущеров, фолк дивата налази друг бизнесмен.

Преди дни лъсна скандален фотос от нейно участие, на което тя пее по сутиен и сластно се отърква в едър мускулест мъж.

Оказа се, че той е известният бизнесмен от Пловдив Нико Узунов. Притежава една от най- популярните напоследък родни марки дрехи – Nikole Collection. Все повече родни знаменитости се кипрят с тоалетите на тази модна къща, а сред най- известните клиентки са Николета Лозанова, Анелия и Преслава.

mariia-6
Мария отърка дупе в Нико Узунов

Но при него Мария вероятно ще удари греда. Узунов е семеен мъж и има дете.

Откакто Християн Гущеров я натири, без да й даде и стотинка от парите си, фолкаджийката е в патова ситуация и се възползва от всяка ситуация за флирт с богат мъж. Преди две седмици Мария беше забелязана да върти опашка около най- желания ерген сред фолк певиците – Жоро Бирмата.

Скоро певицата ще е официално свободна жена. Вчера Християн Гущеров подаде документите за развод в съда, така че делото вече е в ход. Милионерският наследник заяви, че вероятно бившата му съпруга ще има много претенции, но съдът ще прецени коя да удовлетвори и коя – не. Мария и Християн нямаха предбрачен договор, така че вероятно адвокатите на певицата ще атакуват по тази линия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *