Шок! Жени Калканджиева рязко напълня! Снимка:

jeni-kalkandjieva-6

Жени Калканджиева шокиращо напълня през последните месеци. Тревогите и напрежението идват в повече на бившата Мис България и това вече се е отразило на външността й.

Калканджиева се опитва да прикрива наедрялото си тяло с по- широки и тъмни дрехи. Но няма как да скрие щетите по лицето си, най- вече гушата.

jeni-kalkandjieva-4

Модната шефка все пак, се опитва да си върне предишната фигура. Жени паркира колата си по- далече от работното си място, за да ходи. И набляга на диетичните храни.

Но все още няма видим резултат от усилията й. През последните две години Калканджиева изстрада много покрай раздялата си с младия си съпруг Тачо и скандалите, които той забърка. Бившата манекенка сама си гледа детето и сама се грижи за прехраната му.

През последните месеци обаче, положението на Жени стана още по- тежко. Майката й се разболя и остана напълно сляпа. Преди жената й помагаше в грижите за малкия Жорко, но сега самата тя има нужда от тях.

Жени е напълно сама с всичките си проблеми и отговорности, което неминуемо й се отразява, най- малкото върху външния вид.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *