Шок! Галена и Галин правят с*кс пред гостите на дискотека

Галена и Галин
Галена и Галин

Галена и мъжът й Галин не подбирет местата, на които консумират любовта си. Подгони ли ги сек*уалното желание, двамата се награбват дори и наоколо да има други ора. Това личи и от няколкото снимки на двойката, които тези дни се завъртяха в интернет пространството, фотосите доказват, че страстта на съпрузите е напълно неконтролируема.

На снимките Галена и Галин са любят в дискотека, без да свалят дрехите си. Двамата се мачкат, натискат и се целуват в сепаре. И хич не ги е еня за околните.

Галена и Галин дават воля на нагона си, където ги свари нуждата
Галена и Галин дават воля на нагона си, където ги свари нуждата

„Превърнаха се в атракцията на вечерта“, свидетелстват хора, присъствали на сензационното изпълнение. Според очевидците Галена така се разгорещила, че цялата почервеняла от обзелия я екстаз.

Певицата и произвеждащият вафли неин мъж били в заведението с приятели. В разгара на купона обаче уискито им дошло в повече и от целувка на милувка двамата си бръкнали под дрехите.

Когато се намачкали достатъчно в сепарето, съпрузите скочили на дансинга. Там се пуснали в бурни танци със сложна ер*тична хореография. После събули обувките си, качили се на маса и завъртели кючеци, които засрамили даже професионалните танцьорки в заведението.

Като им омръзнало да денсят, Галена и Галин се върнали на диванчето и отново се награбили. Компания им правел и един плюшен мечок, заради който гостите на дискотеката се шегували, че пайнерката участва в тройка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Gd_sXBmXv6g

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шок! Галена и Галин правят с*кс пред гостите на дискотека"

  1. iordanka   07.03.2014 at 14:40

    be te pevicite sa naistina sa stanali golemi kurvi

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *