Шок! Галена го Закъса със Здравето след Раждането! Ето какво й се случи:

galena-3

Тежко изпитание за Галена, дни след раждането на втория й син – Александър. Фолк певицата роди на 17 февруари, но още на следващия ден изпаднала в тежка депресия.

Настроенията на Галена постоянно варирали от една крайност в друга. Лекарите й назначили хормони, за да успее да се стабилизира.

Следродилната депресия е често срещано състояние при жените, които наскоро са дали живот. В случая на Галена засега няма нищо тревожно, казват лекарите.

В деня на раждането, фолк певицата изненада феновете си и с най- новата си песен и клип. Засега обаче, фолк фурията няма намерение да бърза с връщането си към изявите пред публика.

Галена се зарече, че ще отдели повече време на грижите за второто си бебе, за разлика от първия път, когато стана майка. Тогава фолк певицата бързаше да прави кариера и разчиташе основно на мъжа си Галин да дундурка сина им.

Сега обаче, Галена няма за къде да бърза. Певицата е в тежък конфликт с шефа си Митко Пайнера. Фолк дивата се зарекла, че няма да зареже бебето си, за да хукне да пълни джобовете на продуцента си. Говори се, че певицата дори обмисля дали да не напусне чалга гиганта.

Галена се смрази с шефа си, след като миналата година не й връчи наградата за „Певица на годината“, а я даде отново на конкурентката й Преслава. Фолк певицата от Смядово не можа да прости на приятелката си, че пак я измести от върха. Галена спря да говори и с шефа си, защото не я оцени подобаващо. Така че, в момента кариерата на фолк фурията е на кръстопът.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *