Шефката на „Мис България“: Няма да покажа протоколите от гласуването на журито! + Какви небивалици още наприказва:

Скандалът със съмнителният избор на Тамара Георгиева за „Мис България“ продължава с пълна сила. Организаторката на конкурса Ирина Папазова най- после се осмели да проговори. Но вместо да се изяснят най- притеснителните детайли около Тамара, стана още по- подозрително.

Вече от доста места призоваха Папазова да покаже протоколите от гласуването на 19- членното жури. Според правилника, всяко първо място носи 10 точки, а второ – 6.

Шефката на „Мис България“ призна, че Тамара не е била посочена на първо място от нито един член на журито. Пловдивчанката Габриела Топалова е събрала най- много първи места. Тамара обаче събрала най- много втори. Габриела обаче остана на трето място в крайното класиране. И интересно тогава как бургазлийката Йовита се е озовала на второ място, питаме се ние от senzacia.net.

Въпреки общественото недоволство и съмненията в честността на избора обаче, Папазова отказва да покаже протоколите от гласуването, нито ще има прегласуване. А пишман победителката няма да връща короната.

Организаторката на „Мис България“ отново обвини фотографа на конкурса, че не направил хубави снимки на победителката. Дори умишлено ги бил загрозил.

Журналистът Антон Стефанов, както вече и доста медии, поискаха да видят официалните протоколи от конкурса. Но Ирина Папазова категорично заяви, че няма да ги показва.
Вчера Жени Калканджиева остро разкритикува носителката на короната Тамара. Според нея, носът й наистина е прекалено дълъг и ако зависело от нея, изобщо нямало да я допусне до надпреварата.

Въпреки че никой не я признава за победителка, освен родата й, Тамара Георгиева няма намерение да връща короната. Скандалната миска заяви, че просто й завиждат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *