Сензация! Биляна Дол стана госпожа Божинова! Виж Тук:

Сръбската красавица Биляна Дол вече се представя като госпожа Божинова. Гаджето на Валери Божинов явно мечтае скоро да му стане законна половинка.

Биляна публикува в профила си в инстаграм снимка от посрещането им в новия тим на футболиста в далечен Китай. Към снимката сръбкинята написа „Госпожа и господин Божинови, добре дошли в „Мейджоу Хака“.

Явно така двойката е била представена на феновете на втородивизионния китайски клуб. Въпреки че отборът не блести с кой знае какви резултати, Валери Божинов ще играе за тях една година, с опция за удължаване с още една, срещу годишна заплата от 1 млн. евро!

valeri-bojinov-biliana-3
Ето как посрещнаха Валери и Биляна в Китай

Футболистът замина за Китай само седмица, след подписването на договора. А половинката му Биляна Дол го последва.

Валери Божинов призна, че откакто е с нея, вече е нов човек. Сръбкинята много му помагала да спазва спортния си режим. Освен това, вече не заглеждал чужди жени, а бил изцяло отдаден на връзката им.

Дали обаче ще се реши отново да мине под венчило? След развода с Николета Лозанова, Божинов заяви, че повече няма да повтори грешката да се жени. Но Биляна явно е на друго мнение и иска да му надене брачния хомот.

Сръбкинята има един развод зад гърба си, който й осигурил и солидното богатство, с което разполага. А сега Валери отново е апетитна хапка за златотърсачките, заради парите, които ще спечели в Китай.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *