СЕМ: Гери- Никол може да си друса непълнолетния задник по телевизията!

geri-nikol-4

СЕМ няма да спира излъчването на скандалното видео на 17- годишната певица Гери- Никол. Според медийния регулатор, съдържанието на клипа „Момиче като мен“ не е неприличен и няма причина да бъде забранявано.

Георги Лозанов, шеф на СЕМ, заяви, че има много такива клипове както у нас, така и по света. Но навярно медийният експерт услужливо пропуска подробността на колко години е изпълнителят, който се появява в подобен сексуален контекст. Според Лозанов, вероятно целият скандал около видеото е с цел пиар.

geri-nikol-2

Решението на медийният регулатор едва ли е изненада за някого, тъй като самият Георги Лозанов заяви дни преди разглеждането на казуса, че Гери- Никол вече не е дете. И трябвало да се осмисли как точно да се наричат хората под 18- годишна възраст. Според Лозанов, непълнолетната певица не можело да се определи вече като „дете“, тъй като се поставяла в съвсем различен контекст.

Явно адвокатите, които си нае младата певица, са успели да си заслужат хонорарите. Както е известно, бащата на Гери- Никол е известен варненски адвокат, свързван с групировката ТИМ. Самочувствието, което 17- годишната певица демонстрира още с появата си в Х фактор, е добре подплатено с милионите на семейството й, които финансират музикалната й кариера.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *