Русата Златка изоставена от баща си

 

В обятията на ММ А надеждата Георги Валентинов някогашната блудница откри истинската любов
В обятията на ММ А надеждата Георги Валентинов някогашната блудница откри истинската любов

Навикът на Златка Райкова да се хваща все със здравеняци си намери своето логично обяснение. Плеймейтката се обляга само на мъже със солидна обиколка на бицепсите, търсейки в тях стабилност и закрила, каквато не получила като малка от родния си баща. Едва 14-годишна, в началото на пубертета, била изоставена от татко си.

С Багата
С Багата

По онова време Златка все още живеела със семейството си в родния Пазарджик. Радвала се на щастливо детство, докато родителите й не взели решение да се разделят, отегчени един от друг. И двамата били категорични, че вече не желаят да съжителстват под един покрив, а увещанията на техните родители да не развалят семейството си в името на внучката Златка, подминали с баналното: „Е, тя вече е голяма“.

14-годишната ученичка обаче изживяла тежко раздялата на майка си и баща си. „Той избра да отиде да живее в чужбина. С мама останахме само двете у дома и реално тя ме отгледа. Но когато в едно семейство я няма силната мъжка ръка, нещата обикновено често излизат от контрол“, върна се към детството си Райкова в интервюто си пред хитовото светско списание „Love Style“.

Оказва се, че точно бягството на таткото подтикнало тийней-
джърката към грешните пътеки. Макар майка й да се стараела да бъде строг родител и да контролира възпитанието и мирогледа на дъщеря си, в един момент тя започнала да се навърта около неподходящи компании и хора.

И със Сако
И със Сако

Златка постепенно променила ценностите си, сдружила се с лоши момчета и така й тръгнала славата на мъжемелачка и съблазнителка. Списъкът й започва с пазарджиклийския вагабонтин Васил Телбизов, после наред са Благой Иванов – Багата, довереникът на Стефан Бонев – Сако, Павел, Камен Балбузанов – Куката…

След последния Златка решила да приключи онзи етап от живота си, в който любовта й била на ръба на закона. С настоящия си любим, ММА боеца Георги Валентинов, тя не живее под непрекъснат страх и стрес, че всеки миг отнякъде ще „цъфнат“ баретите.

„Осъзнах, че парите не са най-важното. Случвало ми се е да влизам в скъпата ми кола и да плача, без да се чувствам щастлива. Сега не карам много скъпа кола, но съм щастлива“, откровена е плеймейтката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *