Разкритие! Гущеров и Мария се разделили още миналата година!

Мария и Християн Гущеров са разделени още от миналата есен! Тогава певицата беше снимана от папараци да изнася торби с багаж от палата на милионера.

Това веднага породи слухове, че двамата са разделени. И сега наистина се оказва, че е така. Но тогава фолк дивата излъга, че просто премествала непотребен багаж в собствения си апартамент.

Мария не спря да обяснява по медиите, че като всяка двойка и те с Християн си имат проблеми, но винаги намирали начин да ги разрешат. Е, този път явно не им се е получило.

Певицата явно не е искала новината за раздялата им с Гущеров да става публична. А може би се е надявала, че в някой момент той ще реши, че не може без нея и ще я моли на колене да се върне.

В същото време обаче, милионерският наследник се е чудил как да опази парите си от меркантилната певица. Той поръчва името на Мария да бъде заличено от всичките семейни фирми, в които фигурираше дотогава. С тази стъпка, Гущеров вероятно ще успее да опази богатството на фамилията при развода с фолк певицата, въпреки че нямат предбрачен договор.

В дъното на развода се оказа работата на Мария. Гущеров не можел да приеме постоянните провокации и разголвания на певицата, която дори се снима дибидюс във видео клип. Тя пък не искала да се отказва от кариерата си. Вместо да успокои ситуацията, Мария започна още повече да се разхвърля и още повече да ходи по участия. Така, пред Гущеров останал само един вариант – развод.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *