Райна пак в риалити – грабва 80 бона от „Денсинг старс“

Райна е минала на хранилка при Нико Тупарев, коментират в тв гилдията. От няколко години насам певицата е чест гост във всевъзможни риалити предавания, за които съответно получава и заслужен хонорар.

Райнето ще бъде оценяващ в поредния сезон на танцовото шоу
Райнето ще бъде оценяващ в поредния сезон на танцовото шоу

Финансовите взаимоотношения на македонското девойче и мастития тв продуцент започнаха през далечната 2006 г., когато певицата взе участие във „ВИП Брадър“ с приятеля си Константин. През миналата година Райна танцува в рамките на 3 месеца в „Денсинг Старс“, където в крайна сметка грабна и първата награда. Напъните за слава на брюнетката продължиха и в последния сезон на „Биг Брадър ол старс“, в който лютата мома от Сандански за пореден път насочи вниманието на прожекторите към себе си с дребнавостта и високото си его.

Чалгаджийката обаче няма спиране. Макар с кариерата й да е почти свършено, тя продължава смело да шета из телевизионните студия, където вече се превърна в професионална риалити героиня. Мъките за зрителя с претенциите на Райна продължават и напролет, когато тя ще се изживява като жури в новия сезон на „Денсинг Старс“. Брюнетката се е цанила да оценява танцуващи звезди срещу крупната сума от 80 000 лева, която тя ще получи за 3-месечното си участие.

Говори се, че именно заради тази позиция Райна се е съгласила да участва и в последния сезон на „Големия брат“. Певицата била категорично против влизането си отново в Къщата, но продуцентите успели да я подмамят с апетитната оферта, че ако прави панаири в „Биг Брадър“, ще има заслужено място сред журито на „Денсинг Старс“.

След излизането си от „Големия брат“ Райна определи престоя си като провал и пълна подигравка с образа й. Изпълнителката бе разочарована от редакторите на шоуто, които на няколко пъти бръкнаха с пръст в раната й – дългогодишната й любов с неверника Константин. По време на мисия, уж случайно, певицата бе накарана да носи рога – символ, който за всички е ясно защо точно на нея се падна. В рамките на 5 години тя бе постоянна рогоноска, тъй като Пилето й си лягаше с всяка друга, но не и с нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5PJ4so0X-Tg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *