Прокоба! Сани Алекса имала и друго гадже побойник!

sani-aleksa-7

Не за първи път певицата Сани Алекса става жертва на гадже- побойник! Преди седмица гръмна скандалът, че шведското й гадже я е пребило. Но той не е единственият мъж, който е посягал на певицата от Х фактор.

Любовният живот на 36- годишната Александра Апостолова се оказва пълен кошмар. Преди четири години тя се влюбва в датчанин. Двамата били приятели от доста време, но изведнъж открили, че помежду им има нещо повече. Отношенията им уж се развивали добре, дори планирали да заживеят под един покрив.

Навръх Коледа 2013 г. обаче, любовта се превръща в кошмар. Датчанинът превърта и пребива жестоко Сани Алекса. След това изчезнал и тя никога повече не чула нищо за него.

sani-aleksa-1

По подобен сценарий се развива и връзката й с шведа Сами. Преди известно време, той й посяга за първи път и я пребива. Тогава дори е арестуван. А певицата отново прекарва известно време в болница. Александра подава и оплакване в полицията. После обаче прощава на насилника си и двамата отново се събират.

Певицата разказа, че той има лошо пиянство и го избива на агресия. Шведът пък твърди точно обратното, че Сани пие много и не знае какви ги върши. Той твърди, че тя паднала по стълби и така се пребила, докато си тръгвали от сватба на негови приятели. Шведът обвини, че семейството на Александра, че го рекетират за пари. Но по това обвинение стана ясно, че няма никакви доказателства.

Певицата е решена, че ще съди този път до дупка насилника си. От полицията казват, че разследването ще се проточи поне няколко месеца.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *