Преслава влага хонорара от Вип брадър в къща за родителите си

preslava-3

Преслава инвестира спестяванията си в недвижими имоти. Сега звездата на „Пайнер“ е решила да купи дом за семейството си в Добрич, така че да могат да се преместят при нея в София.

Хонорарът, който ще прибере от участието си във Вип брадър, също ще отиде за имота, който е харесала за близките си. Певицата е хвърлила око на 2- етажна къща в затворен комплекс в подножието на Витоша. В него ще живеят майката, бащата, сестрата и племенницата й, които в момента обитават панелка в Добрич.

preslava-semeistvo

Преслава пести почти година, за да може да купи скъпия имот, който се оценява на 250 000 евро. Тлъстият хонорар, който си е договорила за влизането си в риалити формата, определено ще й помогне. Певицата няма да го дели с Митко Пайнера, а целият остава за нея.

Преслава издържа от години цялото си семейство. Въпреки че дъщеря им е звезда номер едно през последните години, майката и бащата на певицата продължават да живеят, както преди това. И двамата продължават да обитават семейната панелка в Добрич. Не са спирали да работят, въпреки че Преслава им осигурява достатъчно средства, за да не им се налага да го правят. Родителите на певицата обаче се стараели да пестят парите, които щерка им изпраща.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *