Потресаващо! Вижте как безочливо лъже Мария в тв ефира:

maria-10
Мария в „Шоуто на Слави“ на 6 юни

Откровени лъжи нацепи в телевизионния ефир само за 24 часа фолк певицата Мария. Оказа се, че вечер говори едно, а на сутринта – коренно различно нещо.

При гостуването си в „Шоуто на Слави“ на 6 юни фолкаджийката заяви, че няма гадже и така се чувства много добре.

На следващия ден – 7 юни, певицата изгрява и в ефира на Нова тв, където гостува при Гала в „На кафе“. Там Мария „разкрива“, че има нов човек в живота й, който я прави много щастлива!

И на 7- и в "На кафе"
И на 7- и в „На кафе“

Как така за няма и 24 часа ситуацията в личния живот на фолк певицата толкова рязко се е променила, не е известно. А дори да има отношения с мъж и връзката им да е на приливи и отливи, едва ли чак толкова бързо се случват.

Най- вероятно пошлите лъжи, които Мария пося в публичното пространство, са с цел да си прави реклама.

Засега е известно, че певицата има връзка с доста по- възрастния от нея бизнесмен Ангел Тенев от Стара Загора. Двамата се виждали отскоро, но той вече засвидетелствал сериозните си намерения към нея, като се бръкнал да плати новия й клип към песента „Червения картон“. Видеото се снима в Сицилия, а разноските излезли около 40 000 евро. Мултумилионерът дори я поканил да се нанесе при него в Стара Загора, но фолк певицата отрязала мераците му за съвместно съжителство.

В момента Мария е в процес на развод с втория си съпруг Християн Гущеров. Той обяви през март, че е решил да прекрати брака си с певицата, защото тя не искала семеен живот.
Мария първоначално отрече да се развежда. После обаче си призна с половин уста, но натърти, че не Гущеров, а тя първа поискала развод.

После милионерският наследник изпрати снимки до медиите как отива да внесе в съда документите за прекратяване на брака им. Но фолк дивата пак контрира, че не той, а тя стартирала процедурата.

Явно Мария е решила да говори точно обратното на това, което казва Гущеров – или за да му прави напук, или за да размие истината.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *