Плеймейтките и миските се фукат с дипломи за висше

elena-kuchkova

Родните плеймейтки и моделки се оказаха висшистки в мнозинството си, въпреки че нито една не си изкарва хляба със специалността си.

Златка Райкова

Легендарната плеймейтка има диплома по Застрахователно дело. Не е ясно къде е завършила. Красавицата обаче от няколко години развива своя модна линия.

Златка Димитрова

Черната Златка е завършила икономика. Въпреки че не е ясно изобщо как е завършила гимназия, при положение, че в Биг Брадър стана ясно, че няма дори базисни знания от обща култура.

svetlana-vasileva-4

Катрин Вачева

Тазгодишната участничка във Вип брадър се похвали пред съквартирантите си, че има диплома по Бизнес администрация, а преди това учила три години психология. Но за Вачева също не е ясно как е завършила средно образование, при положение, че както колежката си Златка Димитрова, няма и елементарни познания, свързани с историята на България и европейските столици.

Елена Кучкова

Плеймейтката се похвали миналата година, че е завършила Счетоводство в Пловдивския университет.

Антония Петрова

За Мис България 2009 определено може да се каже, че е ученолюбива. Петрова завърши Право и Международни отношения.

Още много други родни мис- ки и могат да се похвалят с дипломи и завършено висше образование. Високият стандарт на живот на повечето от тях обаче показва, че не си вадят хляба с образованието, което имат.

Златка Димитрова демонстрира знания. ВИЖ ТУК:
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *