Орлин излезе от депресията, след като Яна го заряза

orlin-pavlov

Орлин Павлов преодоля раздялата с бившата си половинка – танцьорката Яна. Въпросната дама вече е дори женена и има  дете от новата си любов Петко Димитров.

С това си решение красавицата разби сърцето на Орлин. Според слуховете, раздялата се дължи на факта, че Павлов не предложил брак на чаровната госпожица, нито пък стабилност и добро бъдеще.

След като разбрал обаче, че няма никаква вероятност нещата между двамата отново да потръгнат, Орлин се занемари  и дълго време не се подаваше от вкъщи. По всичко личи, че вече си е дал сметка, че няма смисъл от излишни депресии  и твърдо е решил да живее пълноценен живот с някоя нова любов. Запознати твърдят, че той надали ще вземе примера на бившата си половинка, а по – скоро би се отдал на флирт и забавления.

Яна заряза Орлин заради Петко
Яна заряза Орлин заради Петко

Преди броени дни плейбоят бил забелязан с известна танцьорка от Бургас, с която най – вероятно отношенията не приключват само със креватна гимнастика. Запознанството им се осъществило в морския град  и много бързо прераснало в нещо повече от приятелство. Двамата много често обикаляли кафетата  и дори флиртували пред смаяните погледи на минувачите. Все още не се знае дали ще се случи нещо по – сериозно  или това е поредния опит за разнообразие на певеца.

Орлин Павлов. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/wQ-zXrDKMo4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *