Обрат между Деси Слава и Зарко! Събират ли се или се разделят?

desi-zarko

Къщата на „Биг брадър ол старс“ се тресе от жестока любовна драма през последните дни. Отношенията между Деси Слава и бившият й приятел Зарко са в епицентъра на събитията, и сякаш никой не се интересува от наближаващия финал.

Снощи бяха излъчени и първите трима, които със сигурност ще се борят за голямата награда в шоуто. Ваня Джаферович, Деси Слава и Евгени Минчев са сигурните финалисти до момента. Останалите трима: Ваня Червенкова, Соня Колтуклиева и Борислав трябва да се борят за своето място.

Снощи зрителите станаха свидетели на сърцераздирателната драма на Деси Слава, която се раздира от противоречиви чувства, след изненадващото влизане на бившата й половинка Зарко. ММА боецът сякаш остана прекалено хладнокръвен и дори студен към сълзите и излиянията на фолк дивата.

desi-slava-zarko

Деси Слава отчаяно се беше гушнала в него и плачеше на рамото му, а Зарко дори не смееше да я прегърне и й правеше глупави забележки. Странното поведение на ММА- цът предизвика остри реакции както в студиото при Ники Кънчев, така и в социалните мрежи. Дори според преобладаващите мнения, спортистът е влязъл в къщата само заради хонорара от шоуто.

Обрат в отношенията им обаче ни очаква тази вечер. Поне така заяви Ники Кънчев, който загатна, че Зарко скоро няма да е толкова хладнокръвен спрямо бившата си приятелка.

Двамата ще са главни действащи лица в седмичната мисия за бюджет „Океан от любов“. Всеки по отделно ще трябва да отговаря на въпроси за другия, а ако имат определен брой еднакви отговори, ще спечелят.

Мисията ще разкрие много истини за Деси и Зарко, които тотално ще преобърнат отношенията им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *