Новата „Мис Плеймейт“ не е на себе си! Ето какво я сполетя след победата:

Прясната „Мис Плеймейг“ Нора Недкова се оплака от конкурентките си в конкурса. Тя ги обвини, че всички говорят лоши неща зад гърба й и че се опитвали да я очернят по всякакъв начин. Най- вече като пуснат нейни грозни снимки в мрежата.

Нора се притеснява, че може да стане жертва на негативна кампания като скандалната „Мис България“ Тамара Георгиева. 24- годишната варненка била много огорчена от завистта на конкурентките си в конкурса. Веднага щом спечелила, загубилите претендентки започнали да я хулят. Нора беше спрягана за победителка в „Мис Плеймейт“, а за нейна основна конкурентка беше сочена актрисата Анна- Мария Чернева, която остана втора.

Звездата от „София ден и нощ“ прие загубата с усмивка и заяви, че Недкова заслужава победата. Но пред свои близки не спестила хули по адрес на варненката, издават запознати.

Като всяка година на „Мис Плеймейт“, отново се говори, че победителката била избрана по втория начин. Но си зависи от нея дали ще успее да се наложи или след месец ще изпадне в забвение.

Тазгодишната победителка в еротичната надпревара призна, че се замисля дали да не имигрира, заради злобата и завистта в България. Нора Недкова се препитава като танцьорка в оборотно столично заведение. Но искала да си пробва късмета зад граница.

Горещата блондинка признава, че е много амбициозна и иска да стане световноизвестна. Засега обаче, извън дискотеката, има само няколко разголени участия във видеоклипове, предимно на хип- хоп изпълнители.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *