Нов скандал в „Пайнер! Емилия скочи на Андреа – ето защо:

Нов жесток скандал разтресе чалга бранша. В неговата основа отново е Емилия, която за пореден път захапа своя колежка. Жената на Коко Динев безмилостно нападна Андреа и й се подигра, че не може да пробие извън България, въпреки множеството си опити.

emiliq

Емилия безжалостно мачка наред колежките си. Певицата не обича да си премълчава и често влиза в скандали и пререкания. Жената на Коко Динев явно се е взела много на сериозно и се присмя на всичките си колежки, които са се опитвали до момента да пробият извън България – Андреа и Десислава.

Повод за заяждането стана наградата, която получи Андреа за най- желан изпълнител в чужбина. Емилия обаче остана тотално пренебрегната на наградите на „Планета“ и трябваше да се задоволи само с утешителната награда за артистично присъствие в клип.

В свое интервю жената на Коко Динев обвини мениджърите, с които работят фолк – певиците, чеandrea не могат да пласират продукт навън. Певицата намеква, че подборът на певицата, на която да се заложи, не бил съвсем правилен – т.е. на Андреа, която най- много е пътувала в чужбина да радва родните емигранти.

Емилия обвини Андреа и Десислава, че опитите им да направят пробив в чужбина са се провалили. Че досега няма чалга изпълнител, който да е направил нещо голямо. Няма голям проект, в който да е участвал.

По- късно след интервюто на Емилия, Андреа публикува изказването й и го коментира с мощна смеховка.

Наскоро Емилия са забърка отново  скандал със своя колежка – този път с Мария, която уж й беше близка приятелка. Двете дами са в обтегнати отношения, а причината за скарването им е мъжът на Мара Отварачката, с когото Емилия се опитвала да флиртува.

Емилия. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/emoRRCS6EBc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *