Неприятна случка сполетя Мегз! Феновете й в шок! Виж Тук:

Миглена голаТоп дизайнерката Мегз шокира посетителите на нощно заведение като се стополи на земяна и загуби съзнание за няколко секунди. 

Снощи  Каканашева празнувала  рожден ден на своя приятелка, който  се състоял  в елитна столична дискотека. Вместо да танцува като другите, тя стояла на масата и изглеждала мрачна и намусена. Някои мислели, че й се спи и е изморена, а други, че е изпаднала в някои от странните си настроения. Тя непрекъснато гледала телефона, сякаш чакала важно обаждане, но така и никой не й се обадил.

Мегз се нацупила, спряла да разговаря с другите, а след час решила да си ходи. Когато стигнала вратата обаче, изведнъж се стоварила на земята театрално и припаднала. Двамата й гардове, които я пазят незнайно от кого и от какво, вероятно някой  да не открадне моделите от новата й колекция, веднага я вдигнали на ръце и я изнесли от заведението.

Вън без публика, мургавата блондинка се осеферила и влязла в черния си джип, а охраната я последвала с друг джип.

Мегз деколтеВеднага бе  пуснат слуха, че Мегз се преуморява много на работното си място и творяла моделите си без почивка. Като видяхме колко време й трябваше да сготви в „Черешката на тортата“, нищо чудно да закрепя една панделка върху някоя рокля няколко дни.

Други обаче твърдят, че се е скарала с гаджето си – сина на Ахмед Доган и смятала, че припадъкът й туткаси щял да го накара да доприпка при нея.

Ако ще прави подобни номера  и във ВИП Брадър, наистина се очаква много интересен сезон, шушукат фенове на Големия брат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *