Не е за вярване! Ето защо Елен Колева отказа да бъде булка:

elen-koleva-3

След като прецака актьорската си кариера и не сполучи като поетеса, Елен Колева е решила да се захване със съвсем ново поприще – да стартира свой бизнес.

От половин година красавицата се носи на крилете на любовта с френското си гадже Марсел. Двамата вече живеят заедно и мечтаят да създадат истинско семейство. Но в момента Елен била изцяло погълната от бизнес начинанието си и не й било до сватби и деца.

Французинът пък обещал да финансира изцяло проекта. Идеята на актрисата е да продава специални сладкиши, предназначени само за вегани и вегетарианци.

Елен Колева с френското си гадже
Елен Колева с френското си гадже

Заради бизнес начинанието си, Елен Колева се завърна в публичното пространство, след като преди месеци изтри всичките си профили в социалните мрежи. Тя искаше на спокойствие да се радва на новата си любов и да се почине от скандалите, които съпътстваха личния й живот пред последните години – тежката раздяла със Сашо Майонезата и бурната връзка с Калин Терзийски.

Актрисата се зарече, че повече няма да се хваща с мъже, които са много по- възрастни от нея. Така и направи. Французинът Марсел е на 35 години и е само с две години по- голям от нея, за разлика от предишните й гаджета. Освен това, той също е ревностен християнин като Елен.

Марсел вече е запознал актрисата със семейството си в Париж, а следващата стъпка била да направят сватба. Това обаче няма да се случи тази година, а най- вероятно през следващата. Елен Колева вече мечтаела да стане майка, но искала да изчака още малко, докато се пробва като бизнес дама.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *