Наталия Симеонова съвсем залиня – напълня още и се състари! СНИМКИ:

natalia-simeonova-1

Наталия Симеонова наруши доброволното си изгнание от светския живот и преди дни се появи на официално събитие.

Бившата тв водеща посети представяне на книга на своя близка приятелка. Известната журналистка от няколко години страни от подобни събирания. Причината е, че се е затворила в дома си в Панчарево и рядко го напуска.

Вероятно липсата на социален живот е довела и до рязка промяна във външността на Наталия Симеонова. Тя е напълняла още повече от последната си поява на екран преди две години, като вече гони 100 килограма. Лицето й пък е доста състарено, като вече е силно набраздено от бръчки. Журналистката е още на 47, но изглежда поне с десетина години отгоре.

natalia-simeonova

Наталия Симеонова слезе от екран преди две години, когато от БТВ изненадващо спряха хитовото й предаване „Предай нататък“. Оттогава тя се уедини в дома си и избягва всякаква светска суматоха.

Една от причините за отшелничеството й била, че страда от тежка депресия, заради краха на телевизионната й кариера и липсата на личен живот. Бившата фея на любовта, както я наричаха преди години заради „Море от любов“, дълго време била на антидепресанти. Лекарствата довели обаче до още по- драстичното й напълняване, шушукат в светските среди.

След като така и не успя да започне ново телевизионно предаване, Наталия Симеонова сериозно обмисля да напусне България, поне за известно време. Дъщеря й Виктория започва да учи в САЩ от есента, а журналистката мислела да замине с нея, за да й помага, докато свикне. Денис Ризов пък осигурил всичко необходимо, за да могат бившата му съпруга и детето им да живеят комфортно там.

Басистът на „Ахат“ дава мило и друго за майката на дъщеря, която е голямата му любов, въпреки че преди години реши да се разведе с нея, за да бъде с друга. Наталия Симеонова не крие, че след развода започнали проблемите с килограмите, като не може да се справи с тях и до днес.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *