Моника Валериева влезе в болница! Ето какво й се случи:

Моника Валериева е постъпила по спешност в болница. Това разкри самата тя, като публикува снимка от стаята, в която е настанена. От кадърът се вижда, че на ръката има включен абокат.

Моделката не крие каква е причината за влизането й в болницата. Върху снимката тя е написала: „Паник атаките отново се върнаха“.

Преди две години, когато беше във „Вип Брадър“, Моника Валериева разкри, че от доста време се бори с психологическия проблем. За доста дълъг период от време дори не беше получавала пристъпите на паника. Но явно проблемът се е възобновил.

Валериева далеч не е единствената родна знаменитост, която страда от паник атаки. Фолк певицата Емилия също надълго и нашироко е коментирала проблема си с това психологическо състояние. Тя призна, че започнала да ги получава, когато Коко Динев й признал, че наистина й изневерявал с Преслава.

Фолкаджийката Дебора също разкри в „Биг Брадър“, че от дете страда от пристъпи на паника. И заради тях започнала да злоупотребява с чашката. Наскоро тя също беше в болница заради проблема си, който се засилил по време на престоя й в къщата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *