Миро Каризмата: Криско е страшна ку*ва!

Миро Каризмата
Миро Каризмата

Скандалите с Криско валят един след друг. След като навръх Нова година бе арестуван за няколко часа заради погрома на хотел в Горна Оряховица, певецът влезе в грозен скандал и с колегата си Спенс. Рапърът посвети песен-пародия на младока, в която грубо намеква и за сек*уалните му авантюри с мъже.

Криско
Криско

Оказа се, че Криско е успял да развали отношенията си и с Миро от „Каризма“, който бе негов откривател и ментор и го лансира с мощен, хм, тласък, на музикалната сцена. Повече от година рапърът от Габрово бе протежиран от колегата и според слуховете дори живеел в къщата му.

„Публична тайна е, че те бяха двойка. Миро бе много хлътнал по Криско, даваше да му кара колата и му оставяше джобни пари.

Купуваше му дрехи, обличаше го, гледаше го“, разказват в музикалните среди.

В един момент обаче Каризмата доста се разочаровал от Криско. Между двамата настъпил взривоопасен скандал, който май завършил с юмручно правораздаване. Пред приятели Миро споделил: „Това момче се оказа страшна ку*ва!“, без да изпада в допълнителни подробности. В този момент Криско се прехвърля на един от най-добрите му приятели – певеца от група „Те“ Любо Киров.

За това свидетелства и рапърът Спенс. Той лично се уверява, че телефонът на Криско се вдига от Любо. „Една сутрин звънях на Кристиян и ми вдигна Любо от „Те“. Няма как да сбъркам, защото се познаваме от години с него, майка му и баща ми работят заедно от 20 години След Миро сближил с в една фабрика. Той леко се смути и затвори. Така и не ми стана ясно защо му вдигаше телефона, при това толкова рано сутринта. Може пък да са творили заедно момчетата“, многозначително казва Спенс.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/HnF9ZwBSwqs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *