Михаела Маринова се отказа от абитуриентския си бал – причината е шокираща! Виж Тук:

mihaela-marinova

Младата певица Михаела Маринова няма да отиде да абитуриентския си бал. Звездата от Х фактор признава, че завистта и злобата на съучениците й толкова я тровят, че не вижда смисъл изобщо да се появява на празника по случай завършването на средното си образование.

Въпреки че предизвиква фурор с появата си в музикалното риалити преди две години, отношението към нея в училището й коренно се променя. Но в отрицателна посока. Михаела не крие, че откакто станала известна покрай Х фактор, много от съучениците й спрели да й говорят. Шушукали зад гърба й. И изобщо не криели негативните чувства, които питаят към нея.

Михаела Маринова разкрива, че само малките ученици от училището й се радват. Постоянно я спирали за автографи, за снимки. Но по- големите гледали с лошо око на известността й и правели всичко възможно, за да вгорчат времето, което прекарва в даскалото.

Михаела с любимия си Иво
Михаела с любимия си Иво

Сега с изявите си в „Като две капки вода“, където постоянно се радва на комплименти от журито, нещата още повече се влошили.

В деня на бала си Михаела признава, че изобщо няма да е в страната. Но дори да била, пак нямало да отиде, а щяла да прекара празника само с най- близките си.

Освен на успешна кариера и много награди, младата певица буди завист сред връстниците си и с личния си живот. Още докато беше в Х фактор, Михаела стана гадже на един от най- харесваните участници – Иво, който се изявява в дует с брат си Пламен. Момчетата веднага станаха любимци на тийнейджърките, но Михаела успя да завладее трайно сърцето на единия от тях. Което със сигурност още повече е вбесило съученичките й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *