Миглена Каканашева се пусна Гола! Но снимката й Шокира всички – Виж Тук:

miglena-kakanasheva-3

Миглена Каканашева разгорещи социалните мрежи с първата си снимка по бельо.

Мегз искала да покаже, че си харесва тялото и изобщо не й пука от критиките, че е прекалено слаба. Дизайнерката отдавна е заподозряна, че е болна от анорексия. А голата й снимка само доказва, че определено е скарана с храната.

Болезнената й слабост най- ярко си личи по чертите на лицето. Те са изключително изострени и само подчертават дефекта на зъбите, който има дизайнерката.

От снимката се вижда още, че бодито, с което е облечена, явно й е голямо. А кокалите на таза й плашещо стърчат. Талията на Мегз пък е съвсем тъничка и сякаш всеки момент ще се скърши.

Мегз е по- слаба и от преди

Всъщност, сякаш в последно време Каканашева още повече е отслабнала. Дали се преуморява от много работа или пък има някакви лични проблеми, не е известно.

По отношение на модната си линия, едва ли има какво да я притеснява. Мегз спечели престижната награда „Златна игла“ за 2017 г. Марката й се радва все още на голям интерес. Може би, защото поддържа и подозрително ниски цени.

Какво се случва обаче на любовния фронт? Не е тайна, че Миглена Каканашева е официалната половинка на Демир Доган. Но както и при предишните му приятелки, така и Мегз трябва да мълчи за връзката им.

Преди няколко месеца Милен Цветков я попита в прав текст какви са отношенията й със сина на Ахмед Доган. А Каканашева се разтрепера и разплака и му заяви, че се били разбрали да не пита за него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *