Мегз скочи на Джулиана Гани заради нагласена победителка в конкурс за красота

Изненадващото примирие между Миглена Каканашева и Джулиана Гани издържа само има- няма месец! Моделката и дизайнерката отново са на нож, след като се изпокараха заради конкурс за красота.

Веднага след края на „Вип Брадър“, Гани се заела с организацията на надпревара за най- красива студентка в Пловдив. Мегз пък изявила желание тя да подготви тоалетите за участничките. А семейство Петканови се наели да бъдат жури на конкурса, за да помогнат на кумата си Джулиана Гани.

Когато настъпило време за награждаването обаче, започнала драмата. Дизайнерката връчила специалната си награда на красавицата Стеляна и дръпнала реч, че тя заслужава най- много да спечели конкурса. И заявила, че Петканови също гласували за нея.

След като насосала работата, Каканашева била сигурна, че именно нейната избраница ще бъде коронована. Но… победителката се оказала друга!

Говори се, че собствениците на заведението, където се провел конкурсът, поставили ултиматум на Джулиана Гани да даде на тяхна позната жадуваната титла. Така и станало.
И както винаги, Мегз побесняла, когато не става на нейното. Дизайнерката нападна в медиите Джулиана Гани. А сащисаната силиконка, още не се осмелява да отговори на нападките й.

Горещата блондинка си призна още в началото на „Вип Брадър“, че не понася Мегз. Кулминацията на конфликта им беше интригата на Гани, че дизайнерката посяга на майка си. След като се оказа, че думите й са пълна лъжа, Джулиана за едната бройка да нашамари Мегз.

Към края на шоуто, двете изненадващо се сближиха. А малко след като излязоха от къщата, дори станаха приятелки! Но, ето че дружбата им не успя да издържи дори цял месец.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *