Мегз се срина след катастрофата с камиона! Не спира да плаче… и да се снима – ВИДЕО:

miglena-kakanasheva-13

Миглена Каканашева получи нервен срив след катастрофата с камион, която преживя преди броени дни. Освен шока, че беше на косъм да изгуби живота си, дизайнерката се сблъска и с огромна хейт вълна в социалните мрежи, която я докара до сълзи.

Мегз направи пусна ново лайв видео, в което разказа какво се е случило след удара на камиона, който едва не я размаза. Заради преживения шок, още същия ден пила силни успокоителни. Отишла до банката по работа, но там припаднала. Бил й необходим близо час, за да се съвземе, разказа през сълзи дизайнерката.

Тя заяви, че искала да покаже на феновете си истинското лице на успеха в България. Колко е трудно да постигнеш нещо. Колко хули, обиди и подигравки трябва да понесеш по пътя. Колко нерви трябва да потрошиш и как трябва да жертваш дори здравето си, за да сбъднеш мечтите си.

Мегз се включи на живо минути след катастрофата с камиона

Мегз призна, че много се обижда, когато я наричат държанка и че някой й бил дал парите. Хората виждали само външния облик на успеха – колите, апартаментите и бляскавия й начин на живот. Но никой не се замислял колко много е жертвала, за да успее. Тя обаче е категорична, че е постигнала всичко сама, а не защото е гадже на някой си.

Миглена Каканашева „скромно“ отбелязва, че след 5 години ще е сред най- успешните хора в България. Но това бил един от най- трудните моменти в живота й и доказателството колко горчилка трябва да понесеш в името на успеха.

Хейтърите в социалните мрежи обаче не се трогнаха особено от тежкото състояние на дизайнерката, а продължиха да я „хранят“. Доста хора все още дори не вярват, че е преживяла тежка катастрофа с камион. А някои я съветват да се обърне към специалист, защото не изглежда на себе си.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Мегз се срина след катастрофата с камиона! Не спира да плаче… и да се снима – ВИДЕО:"

  1. sbobet88   15.06.2023 at 23:29

    I read this post completely on the topic of the difference of latest and previous
    technologies, it’s remarkable article.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *