Мъжът на Енджи Касабие шашна с това признание за семейството им:

Съпругът на Енджи Касабие шашна всички с откровенията си за семейният им живот. Ливанският тв водещ Рабих ел Зейн живее от няколко месеца в България, а около него витаеха какви ли не слухове.

Най- много се говореше, че той е приказно богат. Рабих обаче категорично отрече твърденията за несметното си богатство. Но предполага, че клюките тръгнали заради пищната им сватба с Енджи Касабие. Той самият се определя като средна класа.

Рабих е от скромно ливанско семейство. Майка му е учителка, а баща му – музикант. Но той така и не наследил професиите им.

Енджи и Рабих на сватбата си

Рабих и Енджи взели решението да се преместят в България, след като в Ливан ги сполетяло най- голямото нещастие – загубили неродените си близначки. Тамошният лекар, който следял бременността на диетоложката, неглижирал оплакванията. А когато станало ясно, че наистина има проблем, вече било късно.

След участието си във „Вип Брадър“ Енджи Касабие се надява да възстанови бизнеса си със здравословно хранене. С какво ще се занимава съпругът й Рабих, засега не е ясно. Но най- вероятно или ще се включи да й помага, или ще започне при баща й, който изнася лекарства за арабските страни.

„Мистър Ливан“ е имал доста успешна кариера в родината. За свой най- голям успех в журналистиката определя интервюто, което успял да вземе от Бил Гейтс.
Мъжът на Енджи Касабие много харесва България: климата, кухнята. Преди да се премести тук, бил чувал само за София и Варна, както и за българското сирене.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *