Маги Желязкова матира Деси Цонева: Влезе нахилена като зелка, а уж е в траур!

desi-tsoneva

Влизането на Деси Цонева във Вип Брадър разбуни духовете. Потребителите във фейсбук я линчуваха, но и постоянните коментатори на риалити шоуто не крият възмущението си.

В „На кафе“ Маги Желязкова направо разсече вип- наследницата. Моделката заяви, че не може да влиза „нахилена като зелка“ и да дефилира по бельо в такъв тип шоу, броени дни след като е погребала баща си.
Журналистът Антон Стефанов се опита да успокои разпенената моделка, като коментира, че това, че участва в шоуто и се усмихва, не означава, че не скърби за него.

desi-tsoneva-1

Според Стефанов, неадекватното поведение на Десислава Цонева по време на интервютата, които даде в дните след смъртта на баща си, се дължало на шока. Вероятно това участие в риалити формата било нейния начин да продължи напред.

Включването на Деси Цонева в шоуто, обаче има и материално изражение. Дъщерята на Митко Цонев е получила един от най- високите хонорари в тазгодишния Вип Брадър – над 100 000 лева.

Също така е факт, че в последния месец преди инсулта да покоси баща й, Десислава била в лют конфликт с него заради желанието й да участва в риалити шоуто. Димитър Цонев бил твърдо против, а постоянните скандали с дъщеря му, му вдигнали рязко кръвното. Първоначално Десислава призна, че двамата се карали по въпроса, но във визитката си, най- спокойно излъга, че имала неговото съгласие.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *