Луиза Григорова не понася Глория Петкова! Моделката й нанесла Жесток Удар!

gloria-petkova-1

Макар и напълно неизвестна за зрителите преди Вип брадър, моделката Глория Петкова всъщност е доста популярна в столичните арт среди.

Освен като модел, красавицата се изявява още като актриса и DJ. Известна е с екстравагантното си поведение, както вече всички забелязват от участието й в риалити шоуто. Макар че е избухлива и претенциозна, а на моменти изглежда и доста лабилна, Глория е сложил в малкия си джоб не един и двама известни столични плейбоя. А известни красавици са ронили горчиви сълзи заради нея.

Вече стана ясно, че Глория е била гадже на актьора Явор Бахаров. Моделката го забила малко, след като се разделил с голямата си любов Луиза Григорова. Разбира се, Глория побързала да разпространи клюката в арт средите, за да натрие носа на конкурентката си.

luiza-grigorova-2
Луиза Григорова дори не поздравява Глория Петкова

Парадоксалното е, че именно майката на Луиза Григорова я открива за света на модата. Така Глория достига до наистина завидни постижения в манекенските среди. Оттогава, двете момичета изобщо не си говорят, дори не се и поздравяват.

Към момента, Глория Петкова живее в Ница, където има сериозна връзка с чужденец. Моделката не се притеснява да захапе всеки, който я дразни. Преди време се гавреше с Николета Лозанова във фейсбук, като организираше акция за събиране на книги за плеймейтката.

Засега обаче, Глория не може да се изяви в къщата. Моделката се оплака, че се чувства потисната от останалите, които постоянно й заповядват какво да прави и какво не. А за да си успокои нервите, нежната моделка грабна кухненския нож!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *